Hedvábník

Hedvábník
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532602/bmid_hedvabnik-65d54fedb2521.png 4 3684 3684

Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující příběh a nyní vychází i v audioknize! Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho žena se obrátí na soukromého detektiva Cormorana Strika. Zpočátku se domnívá, že se na pár dní někam vypařil – už to v minulosti párkrát udělal – a po Strikovi jen chce, aby ho našel a přivedl domů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , Plus

The Silkworm, 2014

Interpreti: Petr Oliva

cokolate
23.01.2016 4 z 5

Velmi čtivá kniha. Ráda bych viděla pokračování Robin jako detektiva.

iris861
23.01.2016 5 z 5

Pěkně se četla,bavila mě.

technolog
20.01.2016 3 z 5

Slabý děj, povrchní zápletka. Kniha nenadchla...

papajapa
15.01.2016 4 z 5

Detektivky nejsou muj styl ale knihu jsem precetla za par veceru. Po Volani kukacky si prectu i vychazejici dalsi roman.

Klarinet
15.01.2016 1 z 5

Velké zklamání. Těšila jsem se na další pokračování Kukačky a osudů Cormorana a Robin. Očekávání se nesplnilo. Mrzí mě investovaný čas do pseudoknížky psané pod pseudonymem.

jesterka.as
13.01.2016 5 z 5

Nezklamala, opět do detailu propracováno. Tahle serie se mi moc líbí, už se těším na další :)

Pavluskap
12.01.2016 5 z 5

výborné, napínavé

nicol6.5
04.01.2016 3 z 5

Moc me teda nenadchla..

škwor
04.01.2016 4 z 5

Kniha byla na můj vkus příliš utahaná, občas byly pasáže, kde jsem se ztrácela a přeskakovala. Některé části byly naopak velmi dobré. Dávám 4 hvězdičky.

pavla.ctenarka
03.01.2016 4 z 5

Líbila se mi víc než Volání kukačky, ale trochu mě zklamal konec. Čekala jsem větší překvapení.

Jančislava
03.01.2016 5 z 5

Kniha se mi četla dobře a rychle. Styl psaní mám ráda, spisovatelka umí vyprávět. Možná trochu lepší než Volání kukačky. Mě kniha bavila a užila jsem si jí.

Dae
31.12.2015 5 z 5

Předchozímu dílu (Volání kukačky) jsem dal 4 hvězdy hlavně za roztahanost. Prostě se podle mě dala ta knížka napsat o sto stránek kratší a příběhu by to jen pomohlo. Hedvábník je taky celkem rozsáhlý, ale tenhle pocit jsem z něj už neměl. Ano, příběh by zase šel napsat podstatně stručněji, ale chyběla by tam pak linie vztahu mezi Cormoranem a Robin (a to by byla podle mě škoda). V této kombinaci to sice není asi úplně klasická detektivka, ale mě to sedlo a fakt bavilo.

Jsem docela zvědavý, kdy se dočkáme zfilmování, protože kombinace soudobý Londýn, originální příběh bez zbytečných efektů a jméno autorky mi přijdou jako neodolatelná kombinace. :o)

Danago
29.12.2015 2 z 5

Naprosto ve stylu prvního dílu. Až mocpoklidné, rozvážné, žádnej nápor na budku. Postavy hlavního hrdiny a jeho asistentky jsou zajímavější než děj samotný. Jsou mnohem lepší detektivky a je jich hodně, ale kdo má rád tento styl ten zklamaný nebude

Kubíííína
29.12.2015 5 z 5

Autor mě stejně jako ve Volání kukačky nezklamal, detektivní, strhující, překvapivé, super. Rozhodně doporučuji.

BarboraSalome
27.12.2015 4 z 5

Opět mě to uchvátilo. Ovšem Volání Kukačky se mě líbilo víc. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

sabca
09.12.2015 4 z 5

Tak já jsem bohužel jako první četla Hedvábník. Nevím jestli je to na závadu, ale Volání kukačky si určitě také přečtu. Jak píše Bareva, taky jsem se trochu ztrácela v mužských postavách. Konec mě překvapil. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo vraždil. Doporučuji

stepan.jitule
30.11.2015 5 z 5

Kniha mě pohltila stejně, jako Volání kukačky. Cormoran je báječný chlapík a nemůžu se již dočkat dalšího pokračování.

Ginny55
29.11.2015 5 z 5

Moc se mi líbila, bavila mě

bareva
29.11.2015 4 z 5

Příběh byl napínavý až do konce. Občas jsem se ztrácela ve jménech mužských postav. Odhalení vraha bylo dobré, ale až příliš se to odlehčilo v následujících odstavcích.

Brus
27.11.2015

Cormoran me bavi. Je to svizne, ctive. Tesim se na dalsi.