Hned vedle
William Lindsay Gresham , Leah Montgomery
John a Marcy Stanleyovi se v touze po klidném životě přestěhují na venkov. Když se setkají se svými novými sousedy, myslí si, že narazili na pravé zlato. Marcy se rychle skamarádí s Jill, ale když obdrží zlověstný dopis, začne podezřívat Jillina manžela Marka, že něco skrývá. Něco temného a násilného.Shannon se stala obětí důkladně promyšleného únosu. Po svém osvobození je posedlá hledáním muže, který ji unesl, mučil a navždy změnil.Obě ženy hledají odpovědi a obě jsou odhodlané je získat. Ani jedna ovšem není připravena na to, co najde…... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2021 , KalibrOriginální název:
Right Next Door, 2019
Vůbec nevím co si mám o této knize myslet. Záčatek byl totiž super, bylo to čtivé a dost mě zajímalo jak se bude děj dál vyvíjet. Jenže pak mi přišlo, že se tam zase nic moc neděje. Vše se opakovalo, děj se nezáživně táhl. To se na konci sice změnilo, děj se rozjel, ale už to nestačilo a proto jsem z knihy zklamaná... Konec byl, ale skvělý! Nečekaný, mrazivý a i originální. Za ten opravdu palec nahoru.
Kniha se mi líbila, i když některé věci zůstaly nevysvětlené. Konec mě překvapil, i když mi přišel trochu překombinovaný.
Naprosto neodolatelná kniha.Skvele napsáno,Příběh graduje až do nepředstavitelné konce.Moc se mi to líbilo.
Opravdu povedené a napínavé, zápletka dobře promyšlená. Určitě si od autorky ráda přečtu další knížku.
Tak tohle byla jedním slovem HRŮZA. Nechápu proč tato kniha má tak slabé hodnocení a ani se nad tím nebudu zamýšlet. Podle mě je to vynikající psychotriller a pokud je to prvotina, tak už se teď bojím dalších knih.
Velmi napínavé, avšak vyústění velmi zmatečné. Spoustu situaci nevysvětlených, nebo nelogických.
(SPOILER) Knížka se neskutečně táhla a vůbec jsem nepochopila , proč vlasne smejdili u sousedů, když to bylo naopak. Cele chování Marci a jejího manžela bylo nevěrohodné a ty dopisy by je přece museli trknout, A to chování ke Caroline celou dobu divné. Konec super
Už několikátá knížka v řadě, kdy první půlku trpím a pak najednou zlom a nemůžu se odtrhnout. Chvilkama se to opravdu táhlo a některé pasáže tam snad ani nemusely být, protože se v nich neustále omílalo to samé dokola, ale příběh jako takový mě bavil a konec byl super.
Povedené opravdu, příběh mě zaujal a závěr tedy neskutečně překvapil, tohle jsem vůbec nečekala. Jediné, co mi vadilo, bylo psaní kurzívou některých kapitol, špatně se mi četlo a ze začátku pro mě tato část příběhu zdlouhavá a moc popisná.
Za tou dokonalou fasádou se skrývá cosi prohnilého. A možná je to HNED VEDLE Vás. Tahle knížka mě neskutečně strhla! Užíval jsem si poutavého vyprávění od první do poslední stránky. Sice jsem jednu část pointy v průběhu příběhu poodhalil, ale i tak mě samotný závěr překvapil a docela mi spadla brada. Tleskám a doufám, že Leah brzy přijde s další podobnou parádou.
Super kniha! Moc mě překvapila, skvěle se četla a ten konec!! Jeden z nejlepších thillerů!
Thriller o té nejsyrovější pomstě. Celou dobu se mi děj trochu táhnul, ale konec se mi moc líbil. Nicméně, víc jak na 3 hvězdičky to nevidím.
Myslím, že zápletka byla velice dobře vymyšlená. Asi bych měla k autorce několik málo otázek, k vysvětlení některých momentů z děje. Kniha se mi četla dobře a mohu jí doporučit.
No, tak za mě teda nic moc. Většinu času mi ani jeden příběh moc nedával smysl, nijak jsem nechápala, jak spolu souvisí - jestli vůbec. Bohužel mě to vlastně ani nijak extra nezajímalo. Dočetla jsem to celé jen silou vůle... škoda
Lepší průměr. Upřímně moc nechápu zdejší vysoké hodnocení, které mě nejspíš vedlo k přemrštěnému očekávání, které se záhy nenaplnilo. Zpočátku pro mě bylo docela těžké se začíst a nedá se říct, že by se to průběhem knihy příliš zlepšilo. Závěrem už tak nějak tušíte, v čem je jádro pudla a nakonec vám autorka předloží vysvětlení cca ve třech větách a šmitec. Za čtenáře, který se protrpěl tři sta stranami (s rozsáhlými a za mě dost zbytečnými popisy nehynoucí a dokonalé partnerské lásky a souznění), bych si zasloužila delší rozmotání zápletky než ve třech větách. Navíc, popravdě, to vysvětlení? no..
Zaskočila mne ta obálka, vypadá to tak nevinně..měla jsem trochu problém se čtením částí s Shannon, zkosené písmo mi trochu komplikovalo čtení a přišlo mi místy zdlouhavé.. až v druhé části to začínalo nabírat směr. obrat jsem očekávala , ale stejně mne nakonec zaskočil.. trošku uspěchaný , ale celkově spokojenost.
Očím lahodící pastelová obálka s elegantním domkem zdobí knížku, která na svých stránkách ukrývá sousedské drama. Téma tohoto příběhu je časté, rodinné či sousedské thrillery čteme často, naši zvědavost dráždí a napíná, co se děje u sousedů a v našem okolí. Čtení thrilleru Hned vedle mě bavilo. I když jsem překvapivý konec očekávala, až takové velké překvapení jsem nečekala. V určitých momentech se mi zdál příběh málo reálný. Litovala jsem malou Caroline a hlavně její maminku Marcy... A zbytečně. Autorka a někdy i život sám obrátí všechno naopak. Dobré, i drsné čtení !
Ne, tohle fakt ne. Kdyby autorka sepsala vse nutné, co se dalo číst a melo nejaky informace k příbehu, dalo by to asi 50 stran knihy. Takhle jsem jen otačela stranu za stranou aniž bych se neco dozvedela. Na 4 stranach popisovala jen pocity a nic. Omlouvám se vsem,komu se kniha líbila,ja mam svůj názor a za me jedno velké mínus. Dalši od autorky,jestli neco napíše, si určite nekoupim,leda, kdybych dostala darem :) Jediné,co se dalo číst, bylo asi od strany 260. Tam se daly veci do pohybu,ale divného :/ Musím si vylepšít chut. Ceká me Jedno malé prasátko, Hodná sestra anebo Neznámy otec :) už se tesim :)
Bomba, super anotace i obálka, ale ovšem děj a zápletka předčila mé očekávání! Ten zvrat jsem fakt nebyla schopna odhalit! Bomba a vřele doporučuji!!!
WOW! Za mě skvělý thriller. Velni čtivé, napínavé. Konec za mě také super.