Hranice odvahy
Patricia MacDonald
Před lety došlo v rodině Keely Bennettové k závažnému zvratu. Manžel spáchal sebevraždu a jediným svědkem tehdy byl jejich malý syn Dylan. Keely se po čase znovu provdá. Narodí se jí dcerka a s manželem a dětmi by rodina mohla žít poklidným životem. Jenže dojde k dalšímu neštěstí, a tentokrát jsou policisté přesvědčeni, že jde o vraždu. Hlavním podezřelým se stává dospívající Dylan. Ve snaze očistit synovo jméno musí Keely překonat nejen vlastní strach, ale i vlažný přístup vyšetřovatelů a odpor nepřátelsky naladěné okresní prokurátorky. Spící zlo se probouzí a někdo, kdo je jí blízký, sleduje každý její krok. Vrah se nezastaví před ničím, a když hrozí, že Keely pochopí pravdu, chystá se nemilosrdně umlčet i ji… ... celý text
Skvela detektivka,plna zvratu,velmi dobre se cte.Problematicky dospivajici syn a dvojnasobna tragedie v rodine, ktera ma svoje temna tajemstvi.
Kniha mě velice mile překvapila.Z počátku jsem si myslela,že je to snad příběh z ,,červené knihovny" a že pachatele znám po pár stránkách.Ale omyl!!
Skvělá kniha. Děj byl svižný a na konci jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Myslela jsem si, že vím kdo je vrah, ale šeredně jsem se mýlila. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Tohle mě hodně bavilo, od začátku do konce napínavé, žádná hluchá místa. Prostě to mělo spád a to, co jsem si já myslela, se ukázalo naprosto mimo. Těším se na další knihu autorky a doporučuji přečíst.
Syn Keely, Dylan, je podezřelý z vraždy a matka je rozhodnuta vypátrat pravdu za každou cenu, i když jí spousta lidí hází klacky pod nohy. Nakonec je i ona v ohrožení života.
Thriller má spád, nenudí a konec je napínavý, i když možná lehce předvídatelný. Za mě si zaslouží pět *.
Paráda. Mám dospívajícího syna, tak jsem se absolutně vžila do hlavní hrdinky a jejího boje za Dylana. Skvělé. Doporučuji.
Začátek docela slibný a čtivý, ale pak to podivně sklouzávalo k pochybným motivům, divným náhodám a tajemné minulosti, až to končilo odhalením značně nevěrohodného pachatele. 50%
Rádoby napínavý thriller s psychologickým podtextem, který byl ale skoro zoufale nudný, a pointa drhla jak stará Blažková seschlý necky. Ztráta času.
Vynikající kniha, čte se výborně, 80% knihy je nadprůměrné, ale ten konec mi tak trochu neseděl , tak za 4,5 hvězdiček.
Musím říci,že něco tak skvělého jsem dlouho nečetla.Napětí od začátku až do konce a konec neměl chybu, opravdu supr.Kniha zůstává doma a hned budu koukat po dalších knihách od této autorky.Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček!
2007 | Hranice odvahy |
2008 | Afghánec / Penzion na pobřeží / Volání divočiny / Konečně sami |
2006 | Krutý zločin |
2012 | Třináct hodin / Výlet do padesátých / Není úniku / Z kolébky do hrobu |
2005 | Ztracená nevinnost |
Do poloviny knížky mě to docela bavilo jako oddychová nenáročná detektivka. Od poloviny se to postupně změnilo v překombinovaný brak a konec to dorazil.