Scandalous: Šokující láska

Scandalous: Šokující láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443853/bmid_scandalous-sokujici-laska-bZ2-443853.jpeg 4 862 862

Hříšníci série

Říkají mu Mute z určitého důvodu. Je tvrdý, chladný, vypočítavý a promluví jen zřídka. Když už to udělá, tak se vyjadřuje s pohrdáním. Když už to udělá, tak nepromluví na mě. Když už to udělá, tak mi v břiše létá hejno motýlků. Je mu třiatřicet. Mně je osmnáct. Je to otec samoživitel a obchodní partner mého otce. Já jsem pro něj i pro jeho dceru jen dítě. On je pro mě citově nedostupný. Ale já k němu cítím to, co bych neměla. Trent Rexroth mi jednou zlomí srdce. To je nad slunce jasné. Přesto si od něj nedokážu udržet odstup. Skandál je to poslední, co moje rodina potřebuje. Ale přesně ten způsobíme…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Scandalous, 2017

Kaši_books
předevčírem 5 z 5

Vždy mám obavy u podobných sérií, že když je první díl skvělý pak už je to jen zklamání. Ale tady to vůbec neplatí. Každý díl je výjimečný, zajímavý, spicy a obsahuje překvapení. Jasně, celou dobu si každý představujeme co asi bývá to tajemství na jedné i druhé straně a autorka to umí skvěle popsat a utajit. Tajemství Edie jsem si myslela brzo, ale to co vyplulo na Jordiho? Naprosto skvěle napsané a zbožňuju jak se tam objevují vždy i minulé postavy a dozvídáme se o jejich pokračování života a jak vše do sebe zapadá. Tuto autorku jsem si opravdu velice oblíbila (a ne jen v této sérii)

25veronika3
16.09.2024

Tak musím říct, že tahle kniha mě od autorky bavila zatím nejméně :(

terezaterka2000
11.09.2024 5 z 5

Moje první přečtená kniha autorky.
A musím říct, že jsem odpadla.
Tohle byl tak neskutečně promyšlený příběh až do poslední stránky.
Myslím, že jsem dlouho nečetla něco tak dobrého, co bych si řekla, že to vidím, jak film a to hned od začátku.
Hlavní hrdinka Edie - 18 letá holka.
Stará se o svou psychicky nemocnou matku a do toho jako jediná z rodiny navštěvuje svého mladšího postiženého bratra. Je z bohaté rodiny, ale peníze se jí prostě hnusí.
Jednou potká Trenta - 33 letý mladý podnikatel, pracháč, který se chová jako klasický frajírek, ale opak je pravdou. Má malou dceru.
S Edie budou mít spolu takovou chemii, že jsem po delší době z toho úplně odpadla a věřila jim to.
Nicméně Ediin otec - Jordan, chce po ní, aby našla špínu na Trenta a mohl ho tak zničit.
Edie se snaží na Trenta postupně něco najít. Pomalu, ale jistě mu propadá a Trent jí také.
Příběh je ale daleko zajímavější, propletenější a to úplně miluju.
Už se těším na další autorčiny knihy.

AliceBeroun
08.09.2024 5 z 5

Nevzpomínám si na detaily děje, ale tento díl mě bavil ze všech dílů nejvíce.

Mishaacka
23.08.2024 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

erotický román s velkou jiskrou
age gap/věkový rozdíl (18 vs 33)
svobodný otec
slow-burn/pomalé poznávání
dítě s problémy
nadřízený/podřízená
dcera obchodního partnera a nepřítele
zakázaná láska
střídání pohledu Eddie a Trenta

Scandalous je můj návrat k této sérii a taky trochu k Shen. Se sérií jsem na chvíli sekla po nedočtené knize Ruckus, to jsem nedala. Pak jsem dala k ledu celou Shen. Cestu jsem si k autorce začala hledat po Sparrow.
Tenhle příběh byl dokonalý. Vše zde neskutečně šlapalo. Přitažlivost mezi Trentem a Eddie. Eddie a její vztah s Lunou anebo Eddie, která bojuje za svého bratra.
Svobodný otec, který se snaží o to nejlepší pro svou dceru Lunu, která z nějakého důvodu nemluví

Přitažlivost mezi Eddie a Trentem jste mohli téměř ochutnat. Táhlo je to k sobě, i když se spolu zaplétat neměli. Vkusné a stále žhavé erotické scény, jen teda nevím, jak bych zvládla scénu na vinici

Eddie v zoufalé situaci narazí na Trenta, který se pak nečekaně stane jejím šéfem. Jordan, její otec, byl pořádný kus zmetka, který Eddie jen rozkazoval, snažil se jí ovládat a nakonec ji vydíráním nutil k něčemu, co nechtěla, ale neměla na výběr.
18 letá holka, která se starala o psychicky nemocnou matku a bratra, protože Jordan si raději létal za milenkami a za obchodem. Místy byla ona ta dospělá. Eddie mě chytla za srdce a moc se mi líbila

Trent se nečekaně stal otcem a pak i jediným rodičem své dcery Luny. Ta po odchodu své matky odmítala mluvit a uzavřela se ve vlastním světě, do kterého Trent neuměl proniknout. Ale pak přišla Eddie a té se povedl zázrak. K té malé holce ho to přitahovalo a i když věděl, že se má od ní držet dál, nedokázal odolat. Mute, který měl rád ticho, se nechal smést přílivem.
Oceňuji pár nečekaných zápletek, celé dramatické ukončení a skvělé vedlejší postavy. Těším se na Banea

AnDyB
05.08.2024 5 z 5

Já tuhle sérií opravdu žeru. Je to všechno tak čtivě napsané a každý příběh má svoje kouzlo. Tenhle se mi opravdu moc líbil, protože mám slabost pro knihy a příběhy kde je velký věkový rozdíl. Tak nějak mě to baví a stejně tak to bylo i zde v této knize. Za mě určitě 5/5 !

Books_by_Dee
04.07.2024 5 z 5

Všechny díly v téhle sérii jsou skvost, ale tenhle díl si mě zaručeně dostal a je za mě NEJLEPŠÍ knihou ze série, ani nemusím přemýšlet. Možná je to tím, že ráda čtu o svobodných tatíncích, ale tohle nebyl ten roztomilý příběh z maloměstka, kdy papínek chodí s dceruškou krmit slepice tohle bylo neskutečně raw.

Trent je 33letý hajzl prvního kalibru, ale také je svobodným otcem roztomilé holčičky, pro kterou by udělal první poslední. Do cesty mu vstoupí 18letá dcera jeho firemního partnera. Oba ví, že tenhle jejich případný románek skončí zlomeným srdcem, ale nedokážou se od sebe držet dál.
Přesto, že Edie je pouhých 18let, naprosto si mě jako ženská hrdinka dostala. Ve své rodině si prošla svým, takže to, jaká je, dává smysl. To, jakým stylem přijala Lunu, co pro ni udělala. A Trent, do toho jsem se trošku zamilovala.

Nedokážu ani vyjádřit slovy, jak moc jsem si užila jejich příběh (obzvlášť, když už mám přečtenou knihu o Luně) – miluju age gapy a tahle kniha mě jeden skvělý příběh na tohle téma naservíroval. Nemluvím o naprosto skvělém epilogu.

Jakože vám často něco doporučuji, tak tahle série je MUST READ.

HankaJosefiova
16.05.2024 4 z 5

Asi mám raději jiné spisovatelky tohoto žánru. Ale i tak vždycky v pohodě a s chutí dočtu a nemůžu nepřečíst i ostatní ze série. Za mě byla Vicious lepší. Taková temnější.

miloslava3256
21.03.2024 3 z 5

Tento díl se mi líbil nejvíc. Ten věkový konflikt, vyzrálost jedince vůči svým vrstevníkům. Morální dilema vůči mladé dívce. Otočená role kdo se o koho stará a "forma" výchovy. Opravdu zajímavý koktejl ala povedený. Příjemná oddechovka na víkendové nenáročné čtení.

Misshell1
21.02.2024 5 z 5

To si tak říkám, že první díl super, druhý díl ještě lepší a už třetího si říkám, že je kur...super, že autorka dokáže už 3 knihou držet laťku tak vysoko. Eddie na svůj věk byla dostatečně vyspělá a musím uznat, že autorka vás až do konce drží v nevědomí... Moc se netěším na další díl, protože v knize se mi nezdál Bane jako sympoš.

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Ve čtvrtém díle se setkáváme s Trentem a Edie. Ze začátku jsem nevěděla co si o knížce myslet. Tahle série je moje velká srdcovka takže jsem se bála. Věkový rozdíl byl docela velký a nejen to Trent je taky svobodný otec, ale byla jsem velmi překvapená! No musím říct, že tahle knížka byla hooodně spicy. Trenta jsem si oblíbila, i když někdy mi vadilo jak s Edie zacházel, protože se k ní někdy choval jako k dítěti přesto, že ji tak moc chtěl. Ale jinak ho miluju stejně jako všechny HotHoles. Edie mi už od začátku přišla sympatická a zbožňuju její vztah s Lunou! Postavy mezi sebou mezi neuvěřitelnou chemii, jiskřilo to mezi nimi a milovala jsem Trentovu žárlivost!!!

Sarkak94
11.10.2023 5 z 5

Toto bylo něco úžasného. Myslela jsem si, že Vicious je dokonalý, ale toto bylo doslova boží. Miluju to. Nejen, že je to zatraceně žhavý, sprostý, vzrušující, ale i hodně napínavé se spoustou záhad. Celou dobu budete mít spoustu otázek. A samotná zápletka a i konec, to bylo něco.
Kdo to je? Co proti němu má? Co má za tajemství?.... Minimálně tyto otázky vás budou celou dobu provázet.
Trent "Mute" Rexroth, je otec samoživitel. Na první pohled se může zdát, že je jen hrubý, chladný, vypočítavý, ale při bližším poznání je i milující a chrání to na čem opravdu záleží.
Edie Van der Zeeová má bohaté rodiče, hlavně otce a může mít vše co chce. Jen né to po čem opravdu touží.... Její otec je partnerem Trenta, ale také je to ten největší hajzl o kterém jsem kdy četla, bože jak já ho nesnáším.... Ale i přes to jakého má Edie otce, je statečná a jde si za tím co chce.
Mezi Trentem a Edie je celkem velký věkový rozdíl, 15 let. A co? Mě to vůbec nevadilo. Právě naopak .... Navzájem se využívají. A to že si u toho užijí i nějaký ten sex, je jen takové zpestření.
Lunu jsem si doslova zamilovala. Je to zlatíčko.

evismaior
17.09.2023 2 z 5

(SPOILER) 30% - Tak tohle nepovažuju ani za čtivo dobré na odreagování. Nechala jsem se zlákat zdejším výborným hodnocením, na které se jinak u románů pro ženy celkem mohu spolehnout, ale tohle mi prostě přišlo mimo. Prakticky všechny postavy nesympatické a tak okázalé drsné, že jsem místy měla chuť jezdit šmirglpapírem po tabuli. Děvkař Trent, který si s jakousi prostitutkou spíchl dítě a teď na něj zůstal sám a děsně se diví, že holčička není úplně v pohodě - jakože při jeho stylu života - půlka času v práci a ta druhá na nějaké ženské a největší ústupek je, že každé úterý bere malou Lunu do práce s sebou - tak to se dítko fakt má. Jo a furt řeší, že jsou všichni děsní rasisti, přitom on je asi v tom příběhu jediný, kdo má se svojí barvou kůže problém.
Pak je tu osmnáctiletá Edie, která spadne do vztahu s ním - a jakože budeme tak asi tisíckrát slyšet, jak je to perverzní - jako vážně? Plnoletá sexuálně zkušená dívka a někdo, komu je třicet tři, to fakt nežeru, že by to měl být tak děsný problém. Ale rozumějte, Edie je klaďaska, protože se stará o labilní matku a kohosi kdesi, za kým musí každou sobotu a koho čtenář hned odhadne, kdo to tak asi je a co s ním je, ale autorka nás tzv. "napíná" téměř po celou knihu, což je tedy hodně únavné to s ní při čtení hrát.
No ale jednoznačně nejhorší je ten její otec, což má být asi podle autorky záludný záporák, který příběh patřičně okoření, ale tak debilně a nelogicky napsanou postavu aby jeden pohledal - dceru nesnáší a vydírá ji přes toho kohosi (postižený bratr - pst!), což teda vážně nedává smysl, proč vlastně někdy chtěl rodinu a děti. A to rozuzlení, proč jako Trenta nesnáší a proč to na něj všechno narafičil, to už bylo fakt totální wtf. Už vidím bohatého a mocného chlapa, jak se někomu takhle sofistikovaně mstí (a tu mstu připravuje léta) kvůli nějaké poběhlici. Trochu mě ale nakonec malá Luna dojala, tak dám aspoň ty dvě hvězdy a zalituju, že děj kolem ní nebyl víc rozvinutý.

Michelleee
02.09.2023 5 z 5

Tak u mě vede 3. díl hříšníků. Příběh Edie a Trenta se mi moc líbil. Mělo to všechno a rozuzlení bylo nečekané. On je otec samoživitel (33 let ) a ona je dcera jejich obchodního partnera (18 let) . Zde poznáváme i hrdinu, který bude v pokračování.

Dizzy3
05.07.2023 5 z 5

Pecka! Řadím do top 3 od téhle autorky!

Nermal
03.07.2023 4 z 5

I třetí díl Hříšníků drží laťku, příběh se mi líbil a byl jsem zvědavý, co bude dál, takže jsem musel číst stále dál. Edie byla brána jako nezletilá, ale svým přístupem byla v mnoha ohledech dospělejší než její okolí. Celý děj byl velmi dobře namíchaný a i erotika byla pěkně napsaná.

Miska9884
24.05.2023 5 z 5

Celá série je perfektní, ale tahle kniha se mi líbila nejvíceKniha ve stylu zakázané lásky. Velký věkový rozdíl,ale nemůžou si pomoct. Co více si romantická duše může přát než taková touha,které nelze odolat

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Máme tu dalšího z party HotHoles a já se totálně zamilovala.

Každý díl je jiný, každý díl je pro mě něčím výjimečným, každý díl je příjemné překvapení a nedá se to přečíst, než na jeden zátah

Měla sem trochu obavy ohledně věkového rozdílu hlavních hrdinů, ale autorka se toho zhostila dobře a vůbec mi to pak ani nepřišlo.

Trent byl sice nemluvný drsňák, ale ve finále byl hodný a milující chlap samoživitel. A pro Lunu a Edie je ochotný udělat cokoliv.

Edie byla na svůj věk vyzrálá a není se čemu divit. Vždyť ona se svým způsobem stará o rodinu. Zatím mi je ze všech žen v sérii nejsympatičtější.

Příběh Trenta a Edie je prostě nádherný, zároveň dojemný a celkem i bolestný.

Oba si musí něčím projít, aby zjistili, že démony porazí spolu.

Za mě zatím nejlepší díl ze série. Uvidíme, co ukáže Bane.

Čtenářka368
04.05.2023 5 z 5

První kniha od L.J.Shen, která se mi dostala do ruky. Od té doby jsem ji přečetla ještě jednou. Poprvé jsem jí doslova hltala a i když mi Eddie nepřirostla k srdci, líbila se mi "zakázaná" přitažlivost, chemie mezi hlavními hrdiny a opravdu otevřené, ale ne směšné, popisování sex.scén. Dnes už vím, že to autorka umí ještě otevřeněji, zakázaněji a tak dále, ale tohle je pořád jedna z mých nej knih od autorky.

manasx
02.03.2023 4 z 5

Moje první kniha od autorky. Dostala jsem ji darem a začala jsem ji číst pouze jako výplň mezi jinými knihami.
Ovšem mile mě překvapila. Četla jsem rychle a bez přestávek, tak jak si to děj žádal. Některé situace byly přitažené za vlasy, ale do tohoto typu literatury to patří. Jsem ráda, že mi kniha zkřížila cestu a že mám novou autorku na lechtivé čtení :)