Hříšný kanec
Simona Monyová (p)
Může se stát, že z růžového vejce snění se vylíhne obyčejná šedivá slepice namísto očekávaného hollywoodského života se šťastným koncem, může se stát, že z idolu se vyklube Hříšný kanec, a že i žena se musí naučit s elegancí nosit svoje parohy.
Při čtení knih Simony Monyové musí napadnout každého, kdo už má trochu "odžito", že si situace nevymýšlí, ale že se musely stát. Ať už jí samé nebo v jejím blízkém okolí. Je to lidské, pravdivé a ty někdy zvláštní povahy mužů (i žen) mezi námi opravdu jsou. Jen se trochu rozhlédnout. Příjemné čtení, od kterého jen těžko odejít.
Velmi úsměvný a přitom dnes reálný příběh jednoho manželství. Lehké čtení, které neurazí a pobaví.
2011 | Srdceboly |
2003 | Tchyně a uzený... |
2006 | Sebemilenec |
2005 | Krotitelka snů |
2011 | Citová divočina |
Vtipná knížka, i když občasná vtipná přirovnání byla poněkud kostrbatá. Sem tam tam byla i nějaká ta pravopisná chybka... ale přečteno za dva večery. Po dlouhé době jsem se do něčeho začetla. Příběh byl předem docela očekávatelný, ale nadruhou stranu mě v některých ohledech překvapilo jednání hlavní hrdinky... Kniha byla asi i přínosem, donutila mě k tomu, abych se zamyslela sama nad sebou :) A ten název je naprosto boží :) A obálka taky!