Hubert & Hugo
Nikkarin (p)
Hubert & Hugo série
1. díl >
Hubert a Hugo jsou horolezci, které můžete znát ze stránek časopisu Čtyřlístek. Oba mají pro strach uděláno, a ať zamíří kamkoli, dobrodružství si je vždycky najde. Společně s nimi navštívíte záhadná místa, zažijete napětí a odhalíte nejedno tajemství. Chobotnice hrající ping pong, horské příšery, podivuhodná rodinná tajemství, strašidla i mistři zločinu. To vše a ještě více v 11 výpravných komiksových příbězích.... celý text
3,5* Milé, malé, svižné, příjemné. Dvojka se mi líbila o chlup víc, postavy i svět si tam už více sedly, ale pořád je to super vtipné čtení, čtyřlístkový nadstandard. A finální příběh alá staré animované filmy zvedá celou knihu snad o tři hvězdy nad limit.
Neodolala jsem a přečetla tuto komiksovou knihu a tedy jsem fascinována. Obrázky jsou skvělé, text zajímavý a odpočinu si nad veselými prihodami otce a syna. Za mě skvělý komiks i z pohledu dospělé osoby.
Syn četl sám. Byl nadšený, že si mohl přečíst chybějící díly, co neznal. Ale zkrátka čtyřlístek komiks bohužel zastínil. Přesto se mu velice líbil.
Hubert & Hugo sú hravé príbehy dvoch horolezcov, ktorí navštevujú rozličné miesta po svete a zažívajú vtipné dobrodružstvá. Jedná sa o zborník príbehov, ktoré vychádzali v Čtyřlístku a ak hľadáte príjemné uvoľnené čítanie, Hubert & Hugo potešia ako malých, tak aj veľkých čitateľov. Pre deti je tu milá kresba, uvoľnený humor a pre tých starších je tu množstvo popkultúrnych odkazov.
Úvodní stránky k jednotlivým příběhům tvořené podle klasických komixů jsou dokonalé! Bonusová epizoda ve stylu historického Mickey Mouse nás dostala :)
2019 | Legenda o nekonečnu |
2021 | Hubert & Hugo |
2010 | 130: Hodní, zlí a oškliví |
2015 | 130: Odysea |
2012 | Spellsword Saga VII |
Souborné vydání prvních deseti příběhů, které vycházely ve Čtyřlístku, doplněné o speciální titulní stránky, bonusový příběh a zajímavý doslov.
Je vidět, že jde o první příběhy, autor se místy ještě poněkud hledal, ale později se to ustálilo na vysoké úrovni.
Popravdě, příběhy od Nikarina a Kopla bylo to hlavní, co naše děti ve čtyřlístku zajímalo...