Hurá do školy
Zuzana Pospíšilová
Některým dětem se do školy nechce, protože se jim zdá, že je tam nuda. Myslí si, že se žáci ve škole učí jen psát, číst a počítat a na nic jiného jim nezbývá čas. A obzvlášť v první třídě. Tak to ale rozhodně není. Ve škole si můžete najít skvělé kamarády a zažít spoustu zajímavého. Nejen přímo ve školní budově, ale i mimo ni. Třeba na výletech, při návštěvě divadla nebo na dopravním hřišti. Nevěříte? Tak neváhejte a pusťte se do čtení. Za každým příběhem na vás čekají úkoly a písmenkové luštění. Při plnění úkolů si procvičíte nejen čtení, ale i paměť a postřeh.... celý text
No...syna to bavilo, vlastně ještě baví i teď, ale mě teda zrovna ne. Ale proti knížce stejné autorky, kterou dostala mladší dcera, je to veledílo. Příběhy mají aspoň nějakou pointu a děj, a naštěstí jsou krátké.
Kniha zaujala jak syna (7), tak dcery (4). Vsichni nadsene poslouchali a chteli cist dal a dal. I otazky a ukoly na konci kazde kapitoly jsou fajn!
Pro prvňáčky nebo i budoucí prvňáčky povedená knížka o tom, co všechno se může v první třídě stát. Mladší dcera dostala jako dárek na rozloučení se školkou i s krásným věnováním, proto u nás bude mít vždycky speciální místo.
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Četla jsem dětem ve své třídě. Bavilo to je i mě ....a to je dobrá vizitka. Z.Pospíšilovou už také beru jako jistotu, pokud sahám po dětských knihách.