Hurá do školy přehled
Zuzana Pospíšilová
Některým dětem se do školy nechce, protože se jim zdá, že je tam nuda. Myslí si, že se žáci ve škole učí jen psát, číst a počítat a na nic jiného jim nezbývá čas. A obzvlášť v první třídě. Tak to ale rozhodně není. Ve škole si můžete najít skvělé kamarády a zažít spoustu zajímavého. Nejen přímo ve školní budově, ale i mimo ni. Třeba na výletech, při návštěvě divadla nebo na dopravním hřišti. Nevěříte? Tak neváhejte a pusťte se do čtení. Za každým příběhem na vás čekají úkoly a písmenkové luštění. Při plnění úkolů si procvičíte nejen čtení, ale i paměť a postřeh.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hurá do školy. Přihlašte se a napište ho.
No...syna to bavilo, vlastně ještě baví i teď, ale mě teda zrovna ne. Ale proti knížce stejné autorky, kterou dostala mladší dcera, je to veledílo. Příběhy mají aspoň nějakou pointu a děj, a naštěstí jsou krátké.
Kniha zaujala jak syna (7), tak dcery (4). Vsichni nadsene poslouchali a chteli cist dal a dal. I otazky a ukoly na konci kazde kapitoly jsou fajn!
Kniha Hurá do školy v seznamech
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Četla jsem dětem ve své třídě. Bavilo to je i mě ....a to je dobrá vizitka. Z.Pospíšilovou už také beru jako jistotu, pokud sahám po dětských knihách.