Inferno

Inferno
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543317/bmid_inferno.jpg 5 21 21

Je sexy, arogantní a bohatý. Jenže stejně jako mince má i on dvě strany. Max se narodil do rodiny nebezpečné arabské mafie. Pašují drogy i zbraně a libují si v mučení či vraždění lidí. Své obchody často domlouvají na neutrální půdě v luxusním nočním klubu Inferno. A právě zde se Max setká s Vicky. Slušnou dívkou s jizvami na srdci, která pomáhá své mamince splácet dluhy po otci. Jedna noc, jedno varování a jeden obchod jim oběma nečekaně změní životy. Osud jim totiž namíchal nebezpečný koktejl založený na odlišných světech i kultuře, zatímco se oba snaží prodírat ortodoxním životem a zakázanou láskou. Ale nikam nevede jen přímá cesta a každá volba má své následky.... celý text

Přidat komentář

TerryDee
12.09.2024 5 z 5

Ach, jak já ty knihy z mafiánského prostředí miluji. A musím říct, že mě Inferno od Katky @pisalka_chaloupka velmi mile překvapilo, neboť tentokrat tu máme příběh z Arbského světa. Což je pro mě novinka. Tento svět je jiný, panuje tu jiná kultura a především jiná pravidla.

Autorka se toho nebála a hned nás vrhla do příběhu a šla rovnou k věci. Člověka to nechávalo tak nějak v napětí a očekávání. Tenhle mafiánský svět je jiný. Je brutální a nekompromisní. Rovněž jsme měli možnost poznat Bahrajn a jeho kulturu. Popravdě, tohle je destinace, v které bych nechtěla žít.

Oba protagonisté mi byli sympatičtí. Vicky jsem si oblíbila a obdivovala jsem ji za to vše, čím si prošla. Život se s ní totiž nemazlil. Takže za mě rozhodně silná postava. A Max? Ten se mi zamlouval, jakože hodně, pro mafiány mám slabost. I když na chvíli si to u mě rozházel, čekala jsem totiž, že bude reagovat a jednat jinak, než tomu tak bylo. Ale naštěstí si to dokázal napravit.

Našlo se tu i pár postav, které mi nebyly až tak sympatické. Ale kdo se mi zamlouval, tak byla sestra Maxe Andrea. Myslím si, že by mi nevadilo, kdyby dostala i ona svůj příběh.

evineckY
11.09.2024 5 z 5

Tak tady máme zase jednu mafiánskou pecku !
Vicky, už tak prožívala těžký život kvůli otci, který díky drogám nechal manželku
s dcerou v obrovských dluzích, které splácely. Obě měly dvě - tři práce, aby přežily.
Vicky už nevěděla kudy kam a tak žádá o práci v erotickém baru, kde potkává Maxe.
Zachrání mu zadek před policii... a místo vděku ?
Ze začátku mě bavil humor Tiny, než ji začala sžírat
žárlivost a nenávist.
Tuto knihu si rozhodně musíte přečíst !

„Můj ty bože, chceš, aby mi prdla pumpa?“ vyplivla doušek kávy do dřezu.
„Nemohla jsem spát a potřebuju se probrat.“
„Jo, tohle by probudilo i pinďoura mého dědečka.“


Moniska2410
29.08.2024 4 z 5

Olalá přichází další mafie, tentokrát nás zavede i na dálný východ a to do dalekého Bahrajnu.

Začátek knížky mi tak úplně nesedl, přišel mi uspěchaný, nevěřila sem těm dvoum tu jejich rychlou zamilovanost.

Pak přišlo několik zvratů a příběh si mě začínal pěkně namotávat. A tím namotávat myslím, že sem to slupla jak malinu. Protože kdo nemiluje mafiánské příběhy a kór když je tam sexy chlap

Vicky neměla od mala na růžích ustláno, má dvě práce a dělá vše proto aby s mamkou nějak vyžily. A tak se dostane do klubu Inferno a tim se její život otočí o 360 stupňů, potká tam Maxe.

Max je syn kápa arabské mafie. Drogy, zbraně to je byznysem této mafie a tím se dostávají do hledáčku FBI, Vicky se k tomu přichomejtne a tím se jejich osud protne.

Ano, jak sem psala na začástku recenze, úplně sem jim to rychlé zamilování nevěřila, ale od určitého bodu příběhu, bože, já sem je milovala oba. Líbilo se mi, co vše dokázal Max obětovat a udělat, aby ho Vicky vzala na milost. Chemie mezi nima pak byla spalující a erotické scény vkusně a krásně napsané.

Bylo ještě pár věcí, co mě tam trochu štvaly, ale psát je sem nebudu, to už bych vám prozradila z příběhu víc než dost. No určité lidi bych párkrát nakopala do zadele, ale to sem Kačce psala a myslím si , že nás bude víc .

Připravte si ke čtení i pár balíčků kapesníčků, budete je potřebovat.

Já vám doporučim i autorky první knihu Kazišuk, u té se budete totiž tak smát, až vás bude bolet pusa i břicho.

petra1396
27.08.2024 4 z 5

nebylo to špatné ...
Pár věcí mi sice nesedělo, ale přečteno jedním dechem a o to přeci jde, že ?!
V porovnání s Kazišukem - kde jsem se opravdu bavila, je toto úplně jiné, ale více méně zapadá do mých oblíbených knih - takže za mě doporučuji a dávám 4*

barborayr6S
27.08.2024 5 z 5

Brutálna kniha o mafii už som dlho nečítala žiadnu dobrú a táto bola perfektná akože dovidenia milujem ju a potrebujeme ďalšiu takú dobrú

Nicol667
25.08.2024 5 z 5

Když najdete příběh, kterému propadnete, stránky ubíhají před očima a vás to naprosto pohltí.
Miluju Inferno a nestydím se za to! :-D


- Narodil se do rodiny nebezpečné arabské mafie, která pašuje drogy i zbraně a libuje si v mučení, či vraždění lidí
- Je sexy, arogantní a bohatý
- Luxus a nebezpečí jsou jeho druhým jménem

- Život pro ni není zrovna procházkou růžovým sadem
- Těžká životní situace ji dovede až ke dveřím nočního klubu Inferna
- Práce servírky ji otevře cesty, které v žádném případě ve svém životě nečekala

Seznamte se s Maxem a Vicky. Ti dva vás připoutají do křesel a než vám odvypráví svůj příběh, budete je milovat a přát si, aby nikdy neodešli.
Dílo je neotřelé. Autorka rozhodně umí připravit zvraty, které nečekáte a úspěšně tím přebije scény, které odhadnout dokážete. Erotické scény jsou vkusné, spíše jemnější a velmi dobře zpracované.
Ač je Max mafián s velkým M, oceňuji, jak by byl ochoten pro Vicky, která mu v jedné chvíli velmi pomohla, udělat prakticky cokoliv.
A Vicky? Ta svojí záchranou Maxe také riskovala víc, než si sama vůbec stihla uvědomit.

Nechte se unést mafiánským prostředím, akcí, napětím, nahlédněte i do prostředí Arabské mafie a Bahrajnu a zamilujte se do příběhu tak, jako já.

Hodnotím plným počtem!

Jita160
25.08.2024 5 z 5

Už po přečtení ,,Kazišuka" jsem věděla, že si další knížku od této autorky nenechám ujít. Navíc přispělo k dobru i to,že se jedná o mé oblíbence... což jsou nemilosrdní mafiáni. Knížka mě neskutečně sedla, dostala jsem z ní úplně vše co od mafiánské lovy story očekávám. Důmyslně namíchaná a nebezpečná zakázaná láska díky,které se mě místy tail dech. Číšila z ní až neuvěřitelná energie při kterých emoce proplouvali všema stránkami. Inferno je noční klub,je to místo kde všechno začalo ,kde se Maxovi a Vicky naprosto obrátil život. Jejich vztah byl od začátku neskutečně komplikovaný,postavený na odlišných světech i kultuře a přesto jejich duše potřebovali jen něhu a porozumění.
Oba si museli projít trnitou cestou,která se neobešla bez utrpení, slz,smrti a zrady. Ale jejich vzájemná touha a sexuální závislost vedla jen k jednomu cíli a to neztrácet víru v tom druhém.
Rozhodně doporučuji tuto knižní bombu u které budete čekat až do samého konce na rozuzlení,usmíření a odkrytí tajemství.
Skvělé Katko!!!!

Mishaacka
25.08.2024 5 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

pikantní jiskřivá romance z prostředí arabské mafie
zakázaná láska
tajemství
prostředí luxusního klubu
drogy, násilí
arabská kultura
střídání pohledu Vicky a Maxe

Inferno je první kniha, kterou jsem od autorky četla a je to parádní jízda. Zavede vás do prostředí arabské mafie, nahlédnete i do ryze arabského prostředí v exotickém Bahrajnu

Příběh je plný nečekaných zvratů a akce, kdy vás autorka nenechá vydechnout. Katka ze mě vyždímala velkou dávku emocí.
Některé zápletky se dají odhadnout a očekáváte je, ale nad jinými zůstanete s otevřenou pusou a vezete se na horské dráze až do konce, až si říkáte, kdy bude konec?

Příběh má pikantní atmosféru, erotiku také dostanete v odlehčené formě. Scény jsou lehčího rázu, psané spíše romanticky

Vicky je sice mladá, ale i tak se musí sakra otáčet, aby se s matkou zvládly protloukat životem, kdy musí splácet dluhy po otci. Jednou Vicky nohy zanesou k luxusnímu nočními klubu Inferno, kde požádá o práci servírky.
V klubu pak potká temného Maxe, který není rozhodně žádný hodný kluk, ale je to známý mafián a člen obávané arabské mafiánské rodiny.
A i přes všechno nebezpečí a zdravý rozum, je Vicky k Maxovi přitahována jak nějakým magnetem.
Život Vicky nešetří a rozhodně s tím neskončil, protože za lásku k Maxovi zaplatí hodně vysokou cenu a prolije spoustu slz.
Bude mít jejich příběh šťastný konec?

Proč Maxovi pomohla tahle nádherná dívka? Kdo to je a co ji k tomu vedlo? Po špatných zkušenostech si nemůže dovolit někomu věřit a už vůbec né nějaké holce, která mu nečekaně zkříží cestu. Ale je nádherná a Maxe silně přitahuje.
I když se Max narodil do rodiny s arabskými kořeny, tak není muslim a nežije dle arabských zvyků, je to typický američan žijící v luxusu.
Max byl skvělý, ač mafián pohybující se ve zločineckém prostředí, tak kvůli Vicky byl ochotný vsadit všechno, včetně vlastního života

Autorovy další knížky

2023  77%Kazišuk
2024  93%Inferno
Skrýt reklamy