Inferno přehled
Kateřina Chaloupková
Je sexy, arogantní a bohatý. Jenže stejně jako mince má i on dvě strany. Max se narodil do rodiny nebezpečné arabské mafie. Pašují drogy i zbraně a libují si v mučení či vraždění lidí. Své obchody často domlouvají na neutrální půdě v luxusním nočním klubu Inferno. A právě zde se Max setká s Vicky. Slušnou dívkou s jizvami na srdci, která pomáhá své mamince splácet dluhy po otci. Jedna noc, jedno varování a jeden obchod jim oběma nečekaně změní životy. Osud jim totiž namíchal nebezpečný koktejl založený na odlišných světech i kultuře, zatímco se oba snaží prodírat ortodoxním životem a zakázanou láskou. Ale nikam nevede jen přímá cesta a každá volba má své následky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inferno. Přihlašte se a napište ho.
Moje druhé setkání s autorkou mě nezklamalo, naopak. Knížka se čte sama. Nechybí akce, drogy, střílení, touha, láska, sex, ale i slzy, zklamání a zrada.
Oceňuji i to, že česká autorka vykreslila svět arabské mafie nejen v LA, ale i v její domovině. A mistrně vtáhla do děje.
Inferno mě vtáhlo hned od začátku. Pořád se tam něco dělo. Samá akce, střílení a zvraty. Co mě dostalo, tak to byla první milostná scéna hlavních hrdinů. Nečekala jsem ji v takové chvíli. Od příjezdu do Bahrajnu jsem brečela. Pak mi pomalu docházelo, kdo je tady ten zrádce a už jen a otevřenou pusou četla dál, abych na konci zase brečela. Takže si vlastně k Infernu vezměte krabičku kapesníků a mějte po ruce svůj drahý protějšek Autorka nezklamala, i když po Kazišukovi velmi příjemná mafiánská změna. A pokračování o jeho sestře Andree, Insomnia - je ještě větší pecka.
Kniha Inferno v seznamech
v Mé knihovně | 58x |
Jedná se skvělou knížku jejíž děj jsem si užila. Každou kapitolu, každou stránku a větu jsem s nadšením hltala a těšila jsem se na to, kam až mě autorčina fantazie zavede. Příběh je plný napětí, proher a výher, překážek... A hlavně lásky pro niž hlavní postavy neváhají obětovat i to nejcennější, co člověk má.
Je pro mě ctí, že jsem autorce - své kamarádce - mohla pomoci, aby knížka spatřila světlo světa. Budu se těšit na úspěchy dalších knih.