Inferno přehled

Inferno
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543317/bmid_inferno.jpg 5 21 21

Je sexy, arogantní a bohatý. Jenže stejně jako mince má i on dvě strany. Max se narodil do rodiny nebezpečné arabské mafie. Pašují drogy i zbraně a libují si v mučení či vraždění lidí. Své obchody často domlouvají na neutrální půdě v luxusním nočním klubu Inferno. A právě zde se Max setká s Vicky. Slušnou dívkou s jizvami na srdci, která pomáhá své mamince splácet dluhy po otci. Jedna noc, jedno varování a jeden obchod jim oběma nečekaně změní životy. Osud jim totiž namíchal nebezpečný koktejl založený na odlišných světech i kultuře, zatímco se oba snaží prodírat ortodoxním životem a zakázanou láskou. Ale nikam nevede jen přímá cesta a každá volba má své následky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inferno. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

TerryDee
12.09.2024 5 z 5

Ach, jak já ty knihy z mafiánského prostředí miluji. A musím říct, že mě Inferno od Katky @pisalka_chaloupka velmi mile překvapilo, neboť tentokrat tu máme příběh z Arbského světa. Což je pro mě novinka. Tento svět je jiný, panuje tu jiná kultura a především jiná pravidla.

Autorka se toho nebála a hned nás vrhla do příběhu a šla rovnou k věci. Člověka to nechávalo tak nějak v napětí a očekávání. Tenhle mafiánský svět je jiný. Je brutální a nekompromisní. Rovněž jsme měli možnost poznat Bahrajn a jeho kulturu. Popravdě, tohle je destinace, v které bych nechtěla žít.

Oba protagonisté mi byli sympatičtí. Vicky jsem si oblíbila a obdivovala jsem ji za to vše, čím si prošla. Život se s ní totiž nemazlil. Takže za mě rozhodně silná postava. A Max? Ten se mi zamlouval, jakože hodně, pro mafiány mám slabost. I když na chvíli si to u mě rozházel, čekala jsem totiž, že bude reagovat a jednat jinak, než tomu tak bylo. Ale naštěstí si to dokázal napravit.

Našlo se tu i pár postav, které mi nebyly až tak sympatické. Ale kdo se mi zamlouval, tak byla sestra Maxe Andrea. Myslím si, že by mi nevadilo, kdyby dostala i ona svůj příběh.

evineckY
11.09.2024 5 z 5

Tak tady máme zase jednu mafiánskou pecku !
Vicky, už tak prožívala těžký život kvůli otci, který díky drogám nechal manželku
s dcerou v obrovských dluzích, které splácely. Obě měly dvě - tři práce, aby přežily.
Vicky už nevěděla kudy kam a tak žádá o práci v erotickém baru, kde potkává Maxe.
Zachrání mu zadek před policii... a místo vděku ?
Ze začátku mě bavil humor Tiny, než ji začala sžírat
žárlivost a nenávist.
Tuto knihu si rozhodně musíte přečíst !

„Můj ty bože, chceš, aby mi prdla pumpa?“ vyplivla doušek kávy do dřezu.
„Nemohla jsem spát a potřebuju se probrat.“
„Jo, tohle by probudilo i pinďoura mého dědečka.“


Moniska2410
29.08.2024 4 z 5

Olalá přichází další mafie, tentokrát nás zavede i na dálný východ a to do dalekého Bahrajnu.

Začátek knížky mi tak úplně nesedl, přišel mi uspěchaný, nevěřila sem těm dvoum tu jejich rychlou zamilovanost.

Pak přišlo několik zvratů a příběh si mě začínal pěkně namotávat. A tím namotávat myslím, že sem to slupla jak malinu. Protože kdo nemiluje mafiánské příběhy a kór když je tam sexy chlap

Vicky neměla od mala na růžích ustláno, má dvě práce a dělá vše proto aby s mamkou nějak vyžily. A tak se dostane do klubu Inferno a tim se její život otočí o 360 stupňů, potká tam Maxe.

Max je syn kápa arabské mafie. Drogy, zbraně to je byznysem této mafie a tím se dostávají do hledáčku FBI, Vicky se k tomu přichomejtne a tím se jejich osud protne.

Ano, jak sem psala na začástku recenze, úplně sem jim to rychlé zamilování nevěřila, ale od určitého bodu příběhu, bože, já sem je milovala oba. Líbilo se mi, co vše dokázal Max obětovat a udělat, aby ho Vicky vzala na milost. Chemie mezi nima pak byla spalující a erotické scény vkusně a krásně napsané.

Bylo ještě pár věcí, co mě tam trochu štvaly, ale psát je sem nebudu, to už bych vám prozradila z příběhu víc než dost. No určité lidi bych párkrát nakopala do zadele, ale to sem Kačce psala a myslím si , že nás bude víc .

Připravte si ke čtení i pár balíčků kapesníčků, budete je potřebovat.

Já vám doporučim i autorky první knihu Kazišuk, u té se budete totiž tak smát, až vás bude bolet pusa i břicho.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Inferno v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2023  77%Kazišuk
2024  93%Inferno
Skrýt reklamy