Insomnia
Kateřina Chaloupková
Přiznávám, jsem arogantní, pomstychtivý a agresivní sadista, co nemá problém vystřelit druhému mozek z hlavy jen proto, že se na mě špatně podívá. Dokonce i mezi členy arabské mafie se o mně tvrdí, že jsem zvrácený psychopat. Jednu slabost ale mám – sestru svého nejlepšího přítele. Kdyby věděl, jak jsem ji zneuctil, tak by mě zabil. Snažil jsem se tomu všemu bránit, ale nakonec nezbyla jiná možnost než se zachovat jako největší zmrd. Hořce jsem toho rozhodnutí litoval. Dny, týdny, měsíce, roky… než se dostala do samotného pekla.... celý text
Katko tak tohle byla jízda od začátku do konce. Tohle bylo tak skvělé, že je mi líto že to skončilo.
Jak sem měla problém u prvního dílu se začíst, tak tady si mě příběh hned po prvních stránkách tak zaháčkoval, že než sem se nadála, byl konec.
Hlavní hrdinka Andrea je sestra Maxe, toho sme měli čest poznat v Infernu. Byla skvělá, mladá, nevinná a bohužel se zakoukala do toho největšího kurevníka a nejlepšího kamaráda jejího bratra. Jenže tenhle vztah nemá budoucnost, protože ona přece nemůže mít po boku někoho takového.
Hlavní hrdina Beto, co o něm pořádně napsat, no asi tohle. Pěkně šlape na paty dalšímu mafiánskému princi Nerovi a to je co říct, zatím se k němu nikdo nepřiblížil, až teď Beto. Nemilosrdný mafián, který si jde za svým a za ním zůstávají potoky krve.
On ví, že je pro něj Andrea tabu, ale jak jí jednou ochutnal, propadl jí a je ochotný pro ní i umřít. Ta jejich chemie, jó ta byla spalující, jiskry od nich lítaly až mi málem shořel mobil.
Tahle mafiánská romance, je plná nejen skvělého sexu, ale i napětí, zvratů a těch tam je několik.
Připravte se na pořádnou jízdu u které občas zapomenete dýchat, srdce vám párkrát bude tlouct rychleji, jo a po ruce mějte i několik kapesníčků, protože na slzy tu taky dojde.
Miluju ten příběh a už teď má čestné místo v mém srdci.
Než začnu předem vás upozorňuji ať si opravdu důkladně přečtete varovná slova autorky,protože vážně nejde o klasický příběh. Kdo už přečetl Inferno tak si myslí,že už ví do čeho jde....ááále jak se jen mýlíte!!! Tady se paní Katka pekelně rozjela...ne jinak utrhla se z řetězu. Pouští do nás silný příběh, který dostane záhul na vaši psychiku i tělo. Řekla bych,že i když se nejedná o sérii určitě vám doporučím si přečíst nejdříve Inferno a pak až Insomnii,protože budete mít větší přehled o světě v kterém se příběh odehrává, ale i sourozencích kterých se to týká. Nedávno jsem četla v jednom komentáři,že komu se líbí takový typ knížek měl by se jít léčit. No, já u lékaře byla a až na zvýšené játraky jsem ready :-D
A teď něco o příběhu...
Je to masakr, síla,zvrácený a nemilosrdný. Saudská Arábie jiná kultura,omezování svobody žen a utrpení v podobě vražd, prodávání a znásilňování...nic není neobvyklého. Až na to, že díky takovému zvěrstvu roztaje i to nejzatvrdlejší srdce sadistického a nenapravitelného děvkaře. I když mezi hlavními hrdiny i po mnoha letech nedobrovolného odloučení šlo především o sex tady se ukazuje neskutečná odvaha a oddanost vůči ,,rodině ,lásce"???
Vážně nechci nic vyzrazovat a tak jenom kdo ujíždí na temných a agresivních příbězích plný krutosti a sexu tak s tekutou odvahou s chutí do toho.
Druhá půlka knihy se mne líbila víc.
Tu první jsem si říkala, že Beto má nejspíš IQ opice, bez urážky. Chybí mne u něj mužská aura,když to mam shrnout jediným slovem, ale asi to tak mělo být.
Přišlo mne to celé rychlé, chybělo tomu těch 100stran.