Smrtící tajnosti

Smrtící tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405037/bmid_smrtici-tajnosti-Y8q-405037.jpg 5 2475 2475

Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit dívku na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu během vánočních svátků? Po posledním, velmi bolestném případu se detektiv šéfinspektor Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne se svým týmem na vraždě krásné tanečnice burlesky pracovat, najdou souvislosti s útoky ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou. Jen toto napadení však skončilo smrtí…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Deadly Secrets, 2018

Ajina76
05.04.2019 5 z 5

Kniha opět nezklamala. Opět se četlo jedním dechem. Jen vraha jsem tentokrát teda neodhalila. Souhlasím s názory, že by mohla mít Erika trochu štěstí ve vztazích.

zuzana2599
05.04.2019 5 z 5

Opět super čtení !! Autor píše tak neskutečně lehce, má úžasný styl, jeho knihy je radost číst !! I tentokrát jsem si čtení náležitě užila a vychutnala a těším se na další.. !! Také já si myslím, že by autor mohl dopřát Erice trošku toho osobního štěstí... Kdo nečetl případy Eriky Fosterové, tomu tuto jedinečnou sérii vřele doporučuji !!

Denisa232623
04.04.2019 5 z 5

Další super případ Eriky a jejího týmu.
Skvělý příběh, který měl spád. Chytlo mě to hned na začátku a hltala jsem doslova každé slovo. Konec mě malinko zklamal. Podle mě to bylo ukončené moc rychle. Ale na druhou stranu oceňuji že alespoň v jednom díle má Erika klid a nejde po ní vrah..

Kristynaond
03.04.2019 5 z 5

Další úžasná kniha od Roberta! Nemohla jsem se odtrhnout. Teď mě mrzí, že už to mám za sebou. Určitě doporučuji :)

twiggynka
03.04.2019 5 z 5

Opět se kniha četla s naprostou lehkostí... Děj velice čtivý a motiv nečekaný :-)

LadyCarousel
03.04.2019 4 z 5

Začátek jsem tak nějak překousávala, ale pak se to poddalo a četlo se jak po másle. Druhá půlka knihy byla skvělá. *spoiler* líbilo se mi to propletení dvou případů, několikrát jsem špatně hádala kdo je vrah a tohle by mě ve snu nenapadlo.* Těším se na další pokračování, dokonce mám asi tip, jak celá Eričina série skončí.

PetK
01.04.2019 4 z 5

Kéž by se mi tahle série tak hrozně nepletla se sérií Angely Marsons. :-) Obě jsou moc fajn, čtivé, dávají čtenáři to, co chce. Akorát charakteristiky obou hlavních vyšetřovatelek jsou tak hrozně podobné... Podle mě má Marsons víc humoru, ale Bryndza i tak vždy nabízí poctivou detektivku, nějak z toho mám poct, že píše rád. Těším se na další díly.

mirunda
01.04.2019 5 z 5

I když nečtu v tempu jako dřív, i další díl mne moc bavil a těším se na další

Brembelik745
01.04.2019 5 z 5

Po předchozí, dle mého názoru nepovedené knize, je tady opět starý dobrý Bryndza. Kniha byla perfektní, stránky se otáčely samy. Žádná hluchá místa, stále probíhalo vyšetřování a odhalení vraha je samozřejmě opět WOW. Bez jediného zaváhání dávám plných 5*, tentokrát opravdu zaslouženě. Tahle kniha bude rozhodně patřit mezi ty NEJ, které mám ve sbírce.

Jana65
31.03.2019 5 z 5

Další bezvadná knížka od Roberta Bryndzy,přečtená během dvou dnů. Už se těším na další.

lenča232
31.03.2019 5 z 5

Další skvělá knížka. Napínavá, moc dobře se četla. Už aby byl další díl.

perpe2a
31.03.2019 5 z 5

Další díl série. Co říct? Zbožňuju knihy Roberta Bryndzy. Další díl mě opět nezklamal a nezbývá, než se těšit na další. Chci hooodně dalších dílů, Erika mě prostě baví. Super čtení, doporučuji.

Stepa196
31.03.2019 5 z 5

Jednoduše dokonalá, smrtící tajnosti to opravdu byly! Minimálně 2x jsem byla naprosto překvapená a konec knížky byl opravdu propracovaný. Skvělý nápad, který chytne snad každého.
Knížka se četla sama, jak už to ostatně u předešlých dílů bývá a musím říct, že tohle byla z celé série určitě jedna z nejlepších knížek.
Také musím podotknout, že se mi v tomto díle moc líbilo chování hlavní postavy Eriky.

georginaa
31.03.2019 5 z 5

Taky bych ráda, aby Erika se konečně zamilovala. Třeba by mohla spolupracovat s jiným týmem a tam by byl "pan dokonalý". No v každém případě jsem celou dobu předpokládala že to udělal.....a jako vždy překvapení nakonec, nebyl to on. Jeden z dalších dílů, který měl spád, překvapil a byl plný napětí.

Terka18
30.03.2019 5 z 5

Další super knížka, vždyť to ani jinak nejde, teda pro mě. Všechny byly naprosto úžasné a tento díl není vyjímkou. Četla se sama. Jsem zvědavá jak autor vyřeší vztah Eriky a Petersona v dalším díle. Nemůžu jinak než 5 hvězd!

Fixa08
30.03.2019 5 z 5

Musím říct, že oproti minulému dílu, tohle byla neskutečná pecka! Prostě za 5*! Jo a vraha jsem nodhadla :-).

Terrez93
30.03.2019 5 z 5

Skvele!! Dalsi knizka od Bryndzy a dalsi skvele cteni! Dalsi pekny pribeh,zapletka, reseni..hltala jsem kazdou stranku. U jeho knizek jsem jeste nebyla zklamana doporuciji!

zenavknihach.cz
29.03.2019 3 z 5

Pro Mr. Bryndzu mám trochu slabost. Krom jiného mě totiž vždycky potěší, když mi autor poděkuje, že jsem si přečetla jeho knihu ;) Tak mě trochu mrzí, že tentokrát nebudu jen chválit... Asi by mě překvapilo, kdyby Erika jednou dostala případ regulerně. Ne náhodou kvůli tomu, že daný kolega zrovna v tuto chvíli není k dispozici nebo je třeba se vyhnout "nepříjemnému" obědu. Asi mě ta ženská irituje... kolega a jeho žena jí chtěli jen vyjádřit vděčnost a pozvat ji na oběd. Nic, co by ani průměrně autistický vyšetřovatel nezvládl absolvovat. Nebo aspoň najít minutu na zvednutí telefonu a omluvu. No nic. Celá recenze včetně audioukázky zde http://www.zenavknihach.cz/74-robert-bryndza-smrtici-tajnosti

anája
29.03.2019 5 z 5

Naprosto úžasný thriller, nechápu jak může tento talentovaný autor chrlit tak rychle knihy za sebou.Tato se mi líbila snad nejvíce ze všech.

dencazrnu
29.03.2019 5 z 5

Opět další pecka. Nechápu jak to Robert dělá, ale jeho knihy sotva začnu číst, už jsem na konci. Děj rychle ubíhá, ale dozvíte se vše potřebné. Je vidět, že každá myšlenka je předem promyšlená a znovu se autorovi povedlo, že s vrahem jsem byla totálně mimo. Od půlky knihy jsem si říkala, to je jasný, už vím, kdo to dělá a najednou bůůůům a vaše teorie je v troskách. Jen Erice bych také přála, aby se její život ubíral trošku pozitivnějším směrem :) Teď už se jen modlím, aby co nejdříve vyšel další díl :)