Jídla z jednoho hrnce
Enkhuizen Minkowski
Inspirace pro každý den série
< 7. díl >
Nejcharakterističtějším rysem „vaření z jednoho hrnce“ je prolínání chutí – každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato kniha výjimečnou sbírku receptů, které je možné připravit například i v remosce nebo v kotlíku. Co byste řekli na ratatouille v omáčce z čerstvých rajčat, exotický jehněčí kotlík s kuskusem nebo dušenou rybí směs s rozmarýnovou kaší? Jedno jídlo chutnější než druhé. Neváhejte a připravte nádobí – začínáme!... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchařky kuchařské recepty remoska (recepty) recepty z jednoho hrnce
Autorovy další knížky
2007 | Chuťovky a malá pohoštění |
2007 | Mléčné koktejly |
2007 | Jídla z jednoho hrnce |
2007 | Řecká kuchyně |
2007 | Speciality z brambor |
Nevím kde brát jehněčí nebo mušle nebo chovotnice :D Takže stouhle kuchařkou doma moc nepochodím. A i kdybych takové maso měla, tak ho rozhodně nehodím do jednoho hrnce :-o Ale obrázky to má pěkné ;-)