Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Vaříme v remosce 2009, Karina Havlů
Kniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhled... více
Remoska v moderní i babiččině kuchyni 2022, Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více
Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití 1996, kolektiv autorů
Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více
Jídla z jednoho hrnce 2007, Enkhuizen Minkowski
Nejcharakterističtějším rysem „vaření z jednoho hrnce“ je prolínání chutí – každá ingredience ovlivňuje ty ostatní, čímž vznikají unikátní kombinace a kulinářské skvosty. Příznivcům vaření v jednom hrnci nabízí tato knih... více
Lahodná jídla z jednoho hrnce 2017, Kate McMillan
Ideální kniha pro všechny, kteří chtějí, jen s minimem námahy, dopřát sobě a svým blízkým lahodná a hřejivá jídla. 70 receptů na těstoviny, šťavnatá masa v hustých omáčkách i lehká zeleninová jídla vám poskytnou mnoho in... více
Remoska a její užití 1967, Juliana A. Fialová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Recepty z jednoho hrnce - 130 receptů 2007, Jarmila Mandžuková
Také se vám nechce vařit zvlášť polévku, hlavní jídlo a přílohu? Trendem dnešní moderní světové kuchyně je připravovat pokrmy jednoho chodu – z jednoho hrnce. Tato jídla si vás určitě získají, neboť jsou poměrně rychlá, ... více
Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně 2016, Karina Havlů
Vítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A... více
Pokrmy z jednoho hrnce 2011, kolektiv autorů
Syté polévky • Rychlé restované pokrmy • Snadná zapečená jídla Polévky, guláše, restovaná zelenina, rychlé večeře - při vaření v jednom hrnci se chutě promíchají, propojí, rozvinou, a proto patří takto uvařené pokrmy k n... více
Jídla z jednoho hrnce 2000, Aleksandra Chomicz
Jednoduché a rychlé recepty pro "polská" jídla z jednoho hrnce. V příručce je obsaženo více než sto receptů pocházejících nejen z polské kuchyně, ale i evropské (ze států kolem Středozemního moře), z Dálného východu a o... více