Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481614/bmid_ryby-drubez-zverina-jednoduse-a-dok-Qpw-481614.png 4 8 8

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem „krok za krokem.“ Všechny pokrmy tak zvládne uvařit i úplný začátečník. Bez problémů, jednoduše a dokonale! V hlavní roli se tentokrát představí: bažant, srnec, jelen, muflon, daněk, kanec, zajíc, jehně, králík, krůta, kachna, husa, pstruh, kapr, losos, mořský vlk, grundle a treska.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
10.10.2022 5 z 5

Půjčeno z knihovny , kuchařka krásná a recepty promyšlené a lahodné .

Nuny
27.12.2021 4 z 5

Pokud už znáte kuchařky od Romana, nepřekvapí vás jejich stejný vybroušený styl. Krásné fotografie, detailní výpis surovin i nějaké rady navíc. Ovšem u téhle kuchařky bych podotkla, že ji měl rozdělit minimálně na dvě.
Popravdě jsem se těšila, že v této sérii udělá i zvěřinu a ryby, ale opravdu jen zvěřinu a zvlášť jen ryby. Zde se zaměří na nějaké rady ohledně čištění, nějaké lepší tipy a také víc receptů na bažanty, orebice, kance, jeleny nebo divoké kachny, taky kapry, štiky, úhoře, sumce apod.
Tady jich moc není a zdá se mi to bohužel takové odfláknuté.


Autoři knihy

Roman Vaněk
česká, 1969