Jenom ne Rich
Penelope Bloom
Jenom ne... série
1. díl >
Před sedmi lety jsme si kamarádkami slíbily, že bez ohledu na to, co se stane, nikdy nebudeme chodit s bratry Kingovými. I kdyby se z nich stali megaslavní, nádherní, srdcervoucí miliardáři. I kdyby se připlazili na kolenou a prosili o odpuštění. Ale hádejte, kdo nám právě přiletěl soukromým letadlem zpátky do našich životů? A hádejte, kdo se objevil hned první den v mé nové práci? Richard. King. Naštěstí Richardovi trvá jen dvě sekundy, než ukáže, že se vůbec nezměnil. Namyšlený. Suverénní. Hrubý. Bohužel je také tak nádherný, až to hraničí s pohoršením – s čelistí, ze které by i sochy spadly z podstavců, a s úsměvem, který mi zkratoval mozek. Roky si bere, co chce. Pochybuju, že by toužil po něčem jiném – kromě mě. V žádném případě mu nedovolím, aby se mi zase zapletl do života. Moje kamarádky by mi to nikdy neodpustily. Já bych si to nikdy neodpustila. Ale už jsem se zmínila o jeho čelisti?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Anyone But Rich, 2019
Nedocitane. Stratila som sa vo vsetkom v com sa len dalo. On bohaty ona dcera starostu a chudobna, a pre nieco - netusim preco si s kamaratkami slubili, ze sa im budu vyhybat - toto jedine som pochopila, inak bolo vsetko nahadzane na papier a totalne nezrozumitelne. Za mna obrovske sklamanie a kniha ostava nedocitana. Kto ma rad tento styl sa v tom urcite najde ale ja zial nie, co velmi mrzi, len mne prosto ani autorka ani kniha nesadla
Začátku byl super,ale potom už jsem se trochu nudila.Ne,že by to bylo vyloženě špatné,ale chyběla tomu šťáva.Je to příběh u kterého si za pár dní nevzpomenu na to,o čem to vlastně bylo
Takové vtipné pohodové čtení. Chvílemi mi sice přišlo, že ten humor je až moc vynucený, ale Cadovi hlášky to hodně zachranily. Bylo to fajn.
Pojmu to stručně: ta knížka není špatná, dobře se čte a je to oddychovka. Ovšem je důležité počítat s tím, že ačkoli to má být příběh cca 24 leté ženy, je to spíš jako zveřejnění deníčku 16 leté puberťačky, která popisuje svůj příběh o svém vysněném princi a maluje si tam srdíčka. O erotiku se to ani neotřelo mimochodem.
Příběh je průměrný, nepřináší nic nového, všechno působí tak nějak rychle a části, kde mohla byt zápletka zajímavější a dramatičtější, tak byly vyřešeny taky tak nějak rychle. Co se týče postav, z bratrů Kingových se mi nejvíce zalíbil Cade. Vtipálek. Ten mě několikrát rozesmál. Bylo mi líto Nicka, Cade ho nešetřil. Rich mi naopak sedl nejméně, byl to sice fajn chlap, ale nijak zvlášť mě nezaujal.
Jejich rodiče bych vystřelila někam na měsíc, hlavně ta matka byla naprosto příšerná osoba.
Ženské hrdinky. Tady je to horší. Kira, Iris, Miranda. Trojice kamarádek, které bratry Kingovy nesnáší, před sedmi lety si slíbily, že s nimi nikdy nebudou nic mít. Což teď po letech bude těžké dodržet, hlavně pro Kiru, které city k Richardovi tak úplně nezmizely. Jak nečekané. :)
Holky jsem na jednu stranu chápala, na druhou mi některé reakce přišly přitažené za vlasy.
Poprvé jsem taky překročila ɛrotickou scénku, protože se mi vůbec nelíbila. To snad radši žádná, než toto..
Suma sumárum, je to předvídatelný romantický příběh, u kterého se sem tam zasmějete, ale za pár dní si na něj nevzpomenete. Tedy aspoň já ne.
2,5*/5*
Druhý díl si přečtu jen kvůli Cadeovi. Věřím, že jeho příběh bude daleko lepší.
A Nicka si ještě rozmyslím.
Kniha se opět četla dobře a rychle jako i další od autorky Penelope Bloom.
Dle recenzí jsem od knihy moc nečekala, ale mile mě překvapila.
Bavila mě více jak Jeho banán.
Kniha je opět docela humorná.
Kira i Rich mi sedly.
Kamarádky Kiry a bratři Riche jsou tak správně prdlí, že se snad i těším na další díly.
V knize je i dobrá zápletka a zakončení.
Jako jednohubku určitě doporučuji např. na dovolenou k moři.
Super oddechové čtení.
Je libo jednu humoristickou sprosťárničku? Bylo to mé první setkání s autorkou a tak nějak jsem očekávala erotiku. Vůbec nevím, proč. Té je v knize doopravdy poskromnu, navíc je to rušeno myšlenkami hlavní hrdinky Kiry. Zato jsem se u knihy občas od srdce zasmála, chvílemi si říkala, zda to autorka myslí vážně nebo si z nás čtenářů dělá srandu, a do toho sprostota a vulgarismy snad všech postav knihy, proto humoristická sprosťárnička.
A vůbec to nemyslím v negativním slova smyslu, právě naopak. Pokud do toho půjdete s těmito očekáváními, nemůžete být po dočtení zklamáni. Pokud byste čekali nějakou skvělou erotiku, hlubokou romantiku, komplikovanou zápletu, dostavilo by se zákonitě zklamání. Proto já nakonec hodnotím s čistým svědomím průměrně a rozhodně nelituji času nad knihou. Abych já hodnotila výše, potřebovala bych tam právě tu skvělou erotiku, hlubokou romantiku a komplikovanou zápletu.
Máme zde malé městečko, 3 bratry a 3 kamarádky, kteří mají společnou minulost. Po sedmi letech se opět setkávají a je potřeba si vyjasnit nějaké křivdy z minulosti. V této knize si to mezi sebou vyříkají Rich(ard), bohatý a úspěšný podnikatel, a Kira, místní učitelka. V cestě jim stojí rodiny obou¨hlavních hrdinů a také Kiřiny kamarádky.
S ohledem na to, že Cade je ten divočejší z dvojčat, jsem zvědavá, co nás čeká v druhém díle Jenom ne Cade, čekám ještě trochu větší bizárek. Zase ale teď už vím, co očekávat. Tak pokud chcete nějakou knihu na odreagování, tak můžete sáhnout po Richovi.
Nějak jsem se přes to nemohla prokousat a ke konci jsem docela přeskakovala, protože jsem to chtěla mít rychle za sebou.
Začátek docela ušel, ale potom mi to přišlo takové nějaké slabé.
Ani nevím, jestli mám vůbec chuť číst další díly.
Od Banánu jsem čekala pecku, která se ale nekonala, takže jsem byla rozčarovaná. Tady jsem radši nečekala nic, výsledkem čehož bylo nakonec docela příjemné překvapení. Tím nechci říct zázrak, to v žádném případě, ale četlo se to dobře, a i když mě místy iritovalo, jak moc postavy filosofují, místo aby se děj někam posouval, bylo to celkem vtipné a rozhodně jsem se nenudila. Souhlasím, že holky byly na svůj věk spíš jak nevyzrálé puberťačky, zejména v tom, jak zběsile lpěly na tom starém dětinském slibu.
Hoci som k tejto knihe pristupovala ako ku knihu už predom odsúdenej na priemer, i tak som sa sklamala. Kniha má opäť rovnaký vajb ako jej predchádzajúce knihy. Je tam súrodenecká dvojka či trojka chlapov. Jeden je drsný a iný je vtipný. Tento vzorec mi neprekáža, ale mňa kniha jednoducho nudila a veľká škoda príbehu a zálpetky, ktorá mala veľký potencial.
Tohle bylo tak špatné. Nečekala jsem od knížky moc už jen kvůli komentářům tady na databázy, ale tohle jsem nečekala. Bylo to čiré utrpení a v jednu chvíli už jsem chtěla knížku odložit a dát jí do kategorie toho nejhoršího co jsem četla. Ale asi si svým způsopbem ráda ubližuju nebo co a knížku jsem dočetla. Mezi Richem a Kirou to nefungovalo a příběh byl nudný a dlouhý jak týden před výplatou.
Jediné co chci ocenit jsou vedlejší postavy. Nebýt Cada a Nicka není ani co hodnotit. Takže jedna * je za Cada a druhá za Nicka :-) A jen proto, že další díl má být právě o Cadovi, tak budu v sérii pokračovat.
Já nevím,asi jsem nebyla správně naladěná,ale tahle kniha mě moc nebavila.
I když se některé postavy opravdu snažily čtenáře rozesmát, u mě se to minulo účinkem, bohužel.
Sexuální scény byly celkem o ničem a ten konec mi přišel strašně hloupý.
Ještě se pozastavím nad obálkou, která je sice opravdu hezká,ale tak děsně nepraktická,že jsem musela číst skoro v rukavičkách.
Tak nevím jestli jsem ve špatném rozpoložení nebo je kniha strašně nudná. Knihu mám rozečtenou už týden a to jsem teprve za polovinou a ne a ne ji dočíst, což se mi běžně nestává mít knihu tak dlouho rozečtenou. Párkrát už jsem si říkala, že ji odložím a sáhnu po jiné. Myslím, že tohle se moc nepovedlo. Tady to bohužel nezachrání ani postavy. Kamarádky a hlavní hrdinka jsou strašné blbky a Rich bohužel taky nic moc.
Špatně se hodnotí kniha, kterou jsem nemohla dočíst, protože mě děsně vytáčel překlad. Tak jen takové malé doporučení - pokud máte rádi svůj mateřský jazyk a vadí vám, pokud čtete nepříliš podařené překlady, knihu si nepořizujte. Budete trpět.
Taková klasická rychlovka od Penelope. Obě postavy byly fajn, ale nejvíc mě v knize zaujal Cade a jeho vtipné prupovídky.
Tak tohle bylo to nejhorší, co jsem od autorky četla! Série Objekty touhy a Můj tak trochu komický románek mám celé přečtené a všechny díly jsou úžasné. Baví mě ten humor a jednoduchost dějové linky. Moje oblíbené odpočinkové knihy.
Do téhle knihy jsem se nějak nedokázala začíst a skoro vůbec mě nebavila. Jediné, na co jsem se těšila bylo to, kdy se na scéně opět objeví Cade. Takže jen kvůli tomu jsem objednala i druhý díl, který se jmenuje Jenom ne Cade.
Z postav se mi líbily jen bratři Kingovi. Ti když byli spolu, tak se něco neustále dělo a bylo to vtipné. Kira a kamarádky byly spíše nevyspělé puberťačky a ty jejich názory? Achjo.
Celá dějová linka mi přišla nedospělá. Kdyby se příběh neposunul o 7 let ze školního prostředí do dospělého života, tak to ještě asi pochopím, ale takhle teda ne.
Jak už jsem psala, tak na Jenom ne Cade se těším moc a na Jenom ne Nick se těším také, protože Nick dostal v tomto díle nejméně prostoru a je takový “tajemný. Snad nebudu zklamaná.
Mě se to moc líbilo, bylo to vtipné jako všechny knihy od autorky. Vsechny postavy jsem si oblíbila nejvíc asi Cada a už se těším na další díl o něm.
Souhlasím o s ostatníma....nenadchne a neurazí. Je fakt, že jsem se dost nasmála kdykoliv se v knize objevil Cade Normálně bych neuvažovala že si přečtu další díl, ale jenom proto že má být o něm tak nebudu váhat. Tuším že se budu smát od začátku až do konce.
sex humor pro ženy bratři romance
2020 | Jeho banán |
2020 | Její třešničky |
2021 | Jeho zákusek |
2022 | Moje (tak trochu) utajené dítě |
2021 | Jeho balík |
Možná půjdu proti davu, ale mně se to líbilo. Je to klasická červená knihovna, ale vtipně napsaná. Rozhodně jsem se nenudila.
3 kamarádky na SŠ si slíbí, že už nikdy víc nebudou mít společného s bratry Kingovými. Teď se ale všichni bratři i s rodinou vrátili. Nejstarší bratr Rich chce vše napravit s Kirou. Jenže ona tak lehce se nedá.
Navíc jeho rodiče mu nabízí nevěstu, aniž by však tušili, že to nemůže vyjít.
Kira s Richem projdou velmi těžkou zkouškou ale to jejich odhodlání být spolu, jen posílí.
Kamarádky i bratři jsou velmi "netradiční", navíc i oni jsou z minulosti provázání. Těším se na příběh další dvojice. Doufám, že si zas užiju legraci.