Ježíšku, já chci plamenomet 4
Václav Pravda , * antologie
Ježíšku, já chci plamenomet série
To NEJ z roku 2003 Ježíšku, já chci plamenomet je literární soutěž, kterou vyhlašuje od roku 1997 chotěbořský Sf klub Avalon. Jejím krédem je: „Krev, pot, slzy, sperma a hnis – čím odporněji, tím lépe a radostněji". Zúčastňují se jí začínající i renomovaní autoři, kteří jsou přesvědčeni o neotištitelnosti svých prací někde jinde.... celý text
04.04.2014
Hlavní slabinou této sbírky a vůbec celé série, je nevyváženost. V knize je řada opravdu dobrých povídek, kvůli kterých stojí za to ji přečíst. Člověk se, ale místy musí prokousat totálním brakem.
Uf, tak tohle je hodně slabé. Poslední nejdelší povídka takřka k neučtení. Valná většina zbytku mě buď nebrala žánrově nebo převážně kvalitou. Díky alespoň za vždy skvělou Annu Šochovou (vyhrála ten ročník právem, o první místo se s následující povídkou dělila neprávem) a zajímavou Holčičku, která si hrála s panenkami. Jinak dost šmíra. převážná část hodnocení jen za povídku Anny Šochové. 1.5*