Jídlo jako lék
Earl Mindell
Jedná se o publikaci v níž autor krok za krokem objasňujem jak správná výživa působí preventivně a léčebně. Dr.Mindell čtenáře seznamuje se složením potravin, zeleniny, ovoce a s jejich hlavními léčebnými efekty na různé orgány. podává návod, jak správně vařit, techniku přípravy jídla, správnou skladbu jídla, vzájemné kombinace a především popis léčebné stravy při nejznámějších chorobách.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , AlpressOriginální název:
Food As Medicine, 1994
více info...
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2000 | Vitaminová bible pro 21.století |
1996 | Jídlo jako lék |
2010 | Nová vitaminová bible |
2017 | Alergie |
2008 | Jak zmírnit bolest artritidy přírodní cestou |
Kniha je plná zajímavých informací týkajících se výživy.Ačkoliv se vědecké poznatky v této oblasti neustále doplňují nebo přímo mění ( někdy i poněkud radikálně), nepovažuji Mindellovy postřehy a názory za překonané. Hlavní myšlenkou knihy je teze, že skladba naší stravy má naprosto zásadní vliv na náš zdravotní stav.