Dohoda Kasandra

Dohoda Kasandra
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160077/dohoda-kasandra-160077.png 4 86 86

Jonathan Smith série

Napínavý príbeh o spolupráci amerických a ruských tajných služieb, ktoré sa márne snažia zadržať unikajúceho kuriéra so vzorkou smrtiaceho vírusu...

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR) , Ikar (SK)

The Cassandra Compact, 2001

m2056
07.09.2023 5 z 5

Kniha je vymyšlená dobře patří k lepšímu co autor napsal čte se dobře i když někdy to trochu v půlce knihy neutíka ale zase se to rozjede.

Luigi1
24.01.2023 3 z 5

Podle názvu jsem čekal daleko víc

67pista
13.01.2023 3 z 5

no tak za 3 čítať sa to dá ale sú aj lepšie knihy

čef
16.08.2019 5 z 5

Není to sci-fi a přesto se podstatná část děje tohoto dobrodružného románu odehrává ve vesmírné lodi. Jinak je ve hře kromě USA také Rusko, Itálie, Francie a Švýcarsko a skoro všude se střílí a zabíjí, tak jak nám to v této sérii už připadá obyčejné. Děj mi ale nepřipadá až tak za vlasy příliš přitažený a možnost uvolnění zabijáckých virů kvůli pár potřeštěným lidem už vůbec ne. „Kam by se svět poděl bez statečných lidí?“ končí kniha a nezbývá než zdvořile a spokojeně souhlasit.

kyssling
31.03.2016 3 z 5

Klasická Ludlumovka, nepřemožitelný Jon Smith opět v akci. K tomu proradný multimiliardář se zlými úmysly... Aby nedošlo k mýlce, čte se to pěkně. Prostě oddychovka, ale "vybíjená" v raketoplánu
zapříčinila, že nedám hvězdy čtyři ...

ondrash77
19.10.2014

Čtenáře knih Roberta Ludluma Projekt Kassandra nejspíš nepřekvapí. Je to další z řady knih, ve kterých Ludlum ohromuje znalostí prostředí tajných služeb a orientací ve vysoké politice.

dangerita
26.12.2011 4 z 5

Robert Ludlum mě i tentokrát přikoval ke své knize tak že jsem ji přečetla téměř na jeden zátah. Volné pokračování Hádova faktoru je opět okořeněno hrozbou biologického útoku a s hlavními hrdiny rozplétáme spletitý děj, jehož rozuzlení není až tak nečekané. Zvlášť v době, kdy se v oblasti farmaceutických firem a obecně ve vývoji léčiv točí nemalé peníze.

Autoři knihy

Robert Ludlum