Drtič

Drtič
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381012/bmid_drtic-uKf-381012.jpg 4 28 28

Karen Vail série

V příběhu, navazujícím na vynikající bestseller Sedmá oběť, se Karen Vailová vydává do vinařské oblasti Napa Valley, kde řádí sériový vrah, který zanechává své oběti s rozdrcenými průdušnicemi ve vinných sklepech. Když se však Drtič dozví, že se k mordpartě připojila profilovačka FBI, probudí v něm takový projev pozornosti novou smělost a uvede do pohybu plán, který obrátí vzhůru nohama celé město – i speciální policejní tým. Ačkoliv nenadálý zlom v případu pomůže Vailové zjistit totožnost vraha, cítí, že něco není, jak má být. Jestli na to včas nepřijde, následky budou nedozírné.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Baronet

Crush, 2009

YKa@
06.03.2025 4.5 z 5

I když druhý díl série, lze číst samostatně. O konci se dá říct, že další kniha nutná. Ne proto, že by nechytili vraha, ale týká se to osobní roviny, víc neprozradím. Ale čtivé. Zas až tak moc popisů, jak ostatní píší, tam podle mě není. Líbilo, nebráním se rozhodně dalším knihám, jen půl hvězdy dolů za něco, co chybělo, ani nevím, co přesně.. Možná takové to napětí, co vás nutí číst dál, dokud se nedostanete do samotného konce.

Kalokagathia
02.12.2024 3.5 z 5

Jako... nebylo to spatny. Celkem dobre se to cetlo, ale dlouhe odborne popisy policejniho technika a odbornika pres Office jsem proste preskakovala. Kniha se snazi zavest vas do prostredi, kde se pestuje vino. Vsude samy sklipek, chodby, luxusní domy a krasne pocasi a vyhledy. K tomu inteligentni seriovy vrah. Bohuzel konec zmatecny a nevyrceny, abychom si ho docetli v dalsi knize...
To me mrzi. Az tak, ze nevim, zda se po ni budu v knihovne shanet

čef
21.07.2021 4 z 5

Připravte se na spoustu honiček v autě, v běhu, ve vlaku atp., relativně časté sebezáchovné boje a cudnou erotiku. Také se připravte na to, že se v této knize všechno nedovíte. Autor na konci přiznává, že mnoho podstatných nití není navázáno, a to proto, že nás chce udivovat s profilerkou Karen i v dalších mnoha dílech. Když přehlédnu časté degustační vsuvky, tak jsem docela bavil a myslím, že se do dalších dílů rád ponořím.

veveronka
04.05.2019 5 z 5

Jsem spokojena a chystam se cist dalsi dil

iška
10.11.2018 3 z 5

Průměrná detektivka. Konec nabádá k přečtení dalšího dílu, ale nejsem si zatím jistá, zda se do toho pustím.

Siraelxy
25.10.2018 3 z 5

Je to už druhá knize ze serie. Líbila se mi, i když ji chybělo to cosi, co dělá z průměrné detektivky bestseller :-)

Alan Jacobson
americká, 1961