Zrychlení přehled
Alan Jacobson
Karen Vail série
< 3. díl
Když detektiv Robby Hernandez, přítel profilovačky FBI Karen Vailové, zmizí ve vinařské oblasti Napa Valley, nezbude po něm ani stopy, až na krvavou skvrnu a možnou souvislost s řáděním brutálního sériového vraha v okolí. Zatímco mordparta zápolí s řešením Robbyho zmizení, vrah dráždí Vailovou zabíjením dalších mediálně známých obětí, jejichž mrtvoly zanechává na veřejných místech. Nese tento pachatel odpovědnost i za zmizení Robbyho? Zběsilý závod s časem zavede Vailovou z Washingtonu do bohatých plážových letovisek v okolí San Diega i do výstředního přepychu Las Vegas, ale odhalí jí i šokující pravdy – pravdy, které Karen Vailovou navždy změní.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , BaronetOriginální název:
The Velocity
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrychlení. Přihlašte se a napište ho.
![Rozarka454 Rozarka454](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Asi první kniha, kterou jsem nedočetla. Dostala jsem jako dárek přechozí díl a chtěla jsem tomu dát ještě šanci, ale přesně to, co mi vadilo v předchozím díle Drtič bylo v této knize dvojnásob. Tolik jmen , že se v tom člověk nevyzná, zbytečné vracení k minulým případům, postava agentky popsaná skoro jako by byla nadčlověk. Vyhrocené situace, zamotaný děj. Kdyby byla kniha poloviční a všechny tyto věci se osekaly, možná by se to dalo, ale takhle jsem se fakt trápila a bohužel....
Kniha Zrychlení v seznamech
v Mé knihovně | 86x |
(SPOILER) Nemam moc rada detektivky, kde jsou zapojeny mafie, kartely, vladni spiknuti. Takze tohle nebyl muj salek kavy. Opet si autor neodpustil podrobne technicke prednasky.
Asi byla snaha o sviznejsi dej. Postav sice bylo hodne, ale mimoradne se mi je podarilo si pripominat diky souvislostem.
Nektere veci byly ale prehnane, nesmyslne a pruhledne (ne, cviceny pes opravdu nema problem s drogou ukrytou temito zpusoby)
Za me proste nic moc