Kateřina v zemi Ásů
Marcela Košanová
Vydejte se s Kateřinou do země Ásů a prožijte bájné příběhy z Islandu. Čiperná a zvídavá holčička Kateřina se o prázdninách vydává s rodiči na Island - do překrásné, tajemstvím opředené země, kolébky obrů, skřítků a moudrých, krásných Ásů, vládců světa a vesmíru. Od té chvíle Kateřina prožívá vzrušující pohádkové dobrodružství plné nečekaných zvratů.... celý text
Zbožňuji tuto knížku :) Četla jsem jí neteři před spaním a klidně bych si ji před spaním četla sama pořád dokola. Krásná pohádka :)
Příběh Kateřiny je sice dost na botu, ale Island a jeho legendy mají strhující kouzlo, kterému jsem podlehla.
Krásná pohádková knížka o malé holčičce Kateřině byla ovlivněna severskou mytologií, je plná obrů, skřítků a hrdinů… Islandské příběhy z dávné minulosti mají neobvyklé kouzlo. V podání Marcely Košanové se malá Kateřina přenese letadlem na Island, knížka je zároveň tak trochu cestopisná, trochu pohádková. Je určena pro holčičky kolem deseti let.
2002 | Čarodějnický slabikář |
2008 | Magická padesátka |
2009 | Čarodějnický kalendář |
2008 | Kateřina v zemi Ásů |
2012 | Kuchařka pro čarodějky |
Mám rád mytologii a miluju severskou mytologii. Toto je krásný způsob jak příběhy, které mě celý život fascinují předat a přiblížit i mému 5ti letému synovi.