Draze zaplatíš

Draze zaplatíš
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540453/bmid_draze-zaplatis.jpg 4 49 49

Kay Hunterová série

< 4. díl

Skřípění brzd. Pach spálené gumy. Tříštící se sklo. Za temné podzimní noci dojde k dopravní nehodě, která odhalí znepokojivé spiknutí. Vyšetřování se ujímá detektiv seržantka Kay Hunterová, kterou stopy dovedou až k brutálnímu sériovému vrahovi lovícímu bezbranné mladé ženy. Kay se chce zabijákovi pomstít, ale dostává se nebezpečně blízko lidem, kteří jí chtějí zničit život i kariéru. Do pohybu se postupně dávají hrozivé události… a nepůjdou zastavit. Zničí Kay touha po pomstě, nebo se dočká spravedlnosti?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

Hell To Pay, 2019

Olous1
10.11.2024 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, můj čtenářský zážitek byl uspokojen. Zatím nejlepší díl s této série. Inspektorka Kay je mi moc sympatická. Doporučuji,95%.

astra3
28.10.2024 5 z 5

Napínavé.Přečteno na jeden zátah.

ArwenAragorn
20.10.2024 4 z 5

80%
...Zavanul k nim zatuchlý vzduch, v němž ucítili ostrý tělesný pach smíšený ještě s něčím.
Nejdřív nevěděli, co to je.
"Co je to tu cítit?" osmělila se Carys.
"Takhle páchne strach," odtušila Kay. "Myslím, že jme našli, co hledáme."
Tak tento díl patřil k těm lepším. Ráda jsem se znovu setkala s Kay Hunterovou a jejím týmem. Jedná se tady o únosy a brutální vraždy mladých imigrantek, které směřují k mafiánskému šéfovi Jozefu Demirimu. Kay ho dobře zná z předešlého vyšetřování, ovšem i Demiri si ji dobře pamatuje. Policejní tým je Demirimu na stopě, ale ten je pořád o krok před nimi.
Detektivka je svižná, napínavá a v závěru Kay bojuje o holý život. Konec je optimistický tak napůl.
Současně se v tomhle díle konečně dozvíme, jak to bylo s odcizenou pistolí z policejního trezoru s otisky Demiriho. Za to byla obviněna právě Kay a skoro jí to zničilo život.
Doporučuji, i když jsem byla znechucena ze všech těch podrazů mezi policisty.

alnahu
18.10.2024 5 z 5

Další setkání se sympatickou vyšetřovatelkou Kay Hunterovou opět nezklamalo.Tentokrát se Kay opět setká s mafiánem Josefem Demirim s kterým má nevyřízený účet,kvůli němu přišla o své nenarozené dítě a málem i o kariéru.A to ještě netuší,že má prsty v únosech a brutálních vraždách mladých dívek.Již čtvrtý díl opět strhující,plný napětí a zvratů.Celou sérii s Kay Hunterovou vřele doporučuji. Mě schází ještě přečíst třetí díl ,ale již na mne čeká v knihovně.

blebuska
07.10.2024 5 z 5

Skvělá série, kousky do sebe pěkné zapadly... Těším se, co bude dál...

Evule *
29.09.2024 4 z 5

Za mě tento díl trošku slabší, ale i tak napínavý a čtivý.

monte
28.09.2024 4 z 5

I tento díl mě zaujal a těším se na dalšií pokračování

nada3314
20.09.2024 5 z 5

Celá série Případy Kay Hunterové je skvělá! Já jsem nadšená, moc hezky se mi knihy Rachel Amphlett čtou. Vždy je smlsnu na posezení, je to tím, že kapitoly jsou kratší a příběh je tak napínavý a zápletka skvělá, proto knihu nelze odložit.

Co se týče samotného vyšetřování a případu, tak ten jsem Kay vůbec nezáviděla. Musela vyšetřit a najít vraha, který zabil ženu, která si při nehodě našla v havarovaném autě.

Kay Hunterová je sympatická vyšetřovatelka, kde její osobní život nezasahuje do případů, naopak je pro mě velké zpestření. Její manžel Adam je veterinář, který vždy domů donese nějaké zvířátko, které potřebuje doléčit, a mě strašně baví co to bude tentokrát. Už když knihu beru do ruky a začínám číst, vždy se těším na tu pasáž, kdy nám Adam představí nějakého svého pacienta :-)

V zahraničí už vyšlo 13 dílů a můžeme se těšit na další případy. Jsou i poměrně velmi dobře hodnocené a v zahraničí velmi oblíbené. A já doufám, že i u nás se tato série dostane do povědomí a přečte si ji co nejvíce čtenářů. Já si je určitě nenechám ujít, naopak už teď se moc těším.

Paja1709
03.09.2024 5 z 5

Další díl ze série a me se líbil víc než 3 díl.Jsem teda překvapená zatím tak nizkym hodnocením. Me série baví a těším se na další díl.

Jane2016
28.08.2024 4 z 5

Čtvrtý díl ze série s vyšetřovatelkou Kay Hunterovou je tady! Myslím, že pro mnohé z Vás není jméno autorky Rachel Amphlett neznámé. Její tři předchozí knihy ovládly sociální sítě a oblíbilo si je nesčetně čtenářů! A mezi ně patřím samozřejmě i já! Čtvrtý díl mě tedy rozhodně nemohl minout.

Kay Hunterová v tomto příběhu asistuje u neobvyklé dopravní nehody, která odhalí nečekané skutečnosti. Příběh se v průběhu zamotává stále více a je pro Hunterovou čím dál víc osobní. Ačkoliv se snaží brát případ na profesionální rovině, touha po pomstě je silná.

Čtvrtý díl série mě nadchl stejně jako ty předchozí. Lehké navázání na minulost s Hunterovou bylo chytré a donutilo čtenáře k zamyšlení nad jejím životem. Příběh mě do sebe vtáhl a nemohla jsem přestat číst, kvůli tomu jsem také měla dočteno během jednoho dne. Samotný závěr knihy je nabitý akcí a nahlodá čtenáře na další díly.

Pokud uvažujete nad přečtením této série, vřele Vám ji doporučuji! Kvalitních detektivních sérií není nikdy dost!

Katulinka69
27.08.2024 2 z 5

Rychlé, stručné, nic moc záživné

2022  78%Vyděšená k smrti
2023  81%Vůle žít