Když přeskočí jiskra

Když přeskočí jiskra
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540137/bmid_kdyz-preskoci-jiskra.png 4 9 9

Evie se naučila, že špatné věci se dějí, když jedná bez rozmyslu, a proto sází na jistotu. Callum, sympatický hasič s neodolatelným úsměvem, je pravý opak – hledá vzrušení a neví, jak zpomalit. Když se ubytuje na rodinné farmě u Evie, aby vypátral pravdu o své rodině, zažehne v jejím životě tu pravou jiskru.

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

The Little Village of New Starts , 2020


více info...

Přidat komentář

packlik
předevčírem 3 z 5

Jdu trochu proti proudu, ale mě kniha nechytila. Možná jsem ji dostala do ruky ve špatný okamžik, kdy jsem zrovna dočetla knihy od Zapata a Hazelwood, což jsou momentálně moje hvězdy.
Námět byl ok, ale Evie mi děsně lezla na nervy. Celou knížku se točí na pseudo pocitu viny, přitom naletěla zaletníkovi, nechápu. A pak dokola řeší, že už nemůže věřit mužům. Jinak by to bylo milé počtení.

mikika
25.06.2024 4 z 5

i když se autorka snažila nacpat do příběhu nějaká vážnější témata, jako je posttraumatický syndrom nebo zlomené srdce, stejně jde o tak sladký románek, že z toho až trnou zuby. a hlavní hrdinka je tak nejistá, že ji hravě převálcuje její vlastní babička - to babi Agnes a její trable s láskou jsou tady to zajímavé...


evineckY
17.06.2024 5 z 5

To bylo ták pěkné čtení !
Tisíc druhů marmelády :-)
Opětovaná i neopětovaná láska, přátelství a skvělá rodina, koza a papoušek,
ale hlavně nádherné SKOTSKO a jeho úžasná příroda !
Za mne obrovské potěšení a doporučení .

Autorovy další knížky

2023  83%Vánoce na skotském hradě
2024  80%Když přeskočí jiskra