Kennedy

Kennedy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537526/bmid_kennedy-66316b5e13906.jpg 4 145 145

Vlci z Wall Street série

< 3. díl

Kennedy Dawson, mimořádně zdatný makléř z Wall Street, se vypracoval do čela „vlčí“ smečky díky schopnosti činit ve správnou chvíli správná rozhodnutí. V něčem se ale rozhodně přepočítal – když s kamarády uzavřel dohodu, že nedopustí, aby se mu jejich asistentka Kate dostala pod kůži. Jakkoli je chytrá, šikovná a nádherná, mít s ní pletky nepřichází v úvahu. Kate Henleyová nemá tak riskantní práci jako bankéři, ale přece jen o riskování něco ví. Nesmí totiž podlehnout nebezpečné přitažlivosti k nesmírně sexy šéfovi, do něhož se kdysi zamilovala, jenže Kennedy nejevil známky toho, že by se jí citová investice mohla vyplatit. Když se jí začne dvořit jeho bratr, Kate připadá, že už ji nic lepšího potkat nemůže. Jack je šaramantní, bohatý, velmi pozorný a staršímu bráchovi jako by z oka vypadl. Kennedyho to přiměje k zamyšlení. Jenže pokud má získat Kateino srdce, musí uzavřít smlouvu na celý život… A přesvědčit ji, že tentokrát stojí za to riskovat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Huge Deal

dencazrnu
předevčírem 3 z 5

Upřímně jsem ráda, že už to byl poslední díl z této série, která pro mě bohužel měla sestupnou tendenci. Jak to skvěle začalo, tak poslední díl už prostě nebyl ono. Kennedy mi hrozně lezl na nervy tím, jak byl pan „moudrý“, ale přitom byl úplně totálně natvrdlý. Chvilku to možná bylo roztomilé, ale s dalšími přečtenými stránkami mi to lezlo spíš na nervy. Celkově mi tady chyběla ta chemie, jako tomu bylo třeba u Iana. Ani humorné to nebylo, spíš bych to hodnotila jako takový ten průměr. Kniha neurazí, nenadchne a já už po pár dnech jen těžko vzpomínám, co se tam vše dělo. Jediný závěr si pamatuji, a to jen proto, že mi přišel fakt pitomý a zbytečný. Zakončit se to dalo s větší noblesou. Za sebe tedy doporučuji maximálně první dva díly z této série, které byly příjemnou změnou a oddechovkou. Tady to už však nefungovalo, čeho je moc….

rampapa
19.11.2024 5 z 5

Na tenhle příběh jsem se velmi těšila a jsem jim nadšená. Moc jsem si ho zamilovala. Miluji tuhle sérii. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Ála1968
25.10.2024 4 z 5

Prostě takové bez větší zápletky,ale bylo to romantické, vtipné a líbilo se mi propojení se všemi z předchozích dílů

Ketfl
08.09.2024 3 z 5

Kennedy a Kate nás provázeli celou sérií a já jsem se na jejich příběh obzvlášť těšila. Po přečtení ale musím říct, že jsem ráda, že mám celou sérii za sebou.
Ano, čtení bylo příjemné a nenáročné, ale celkově to bylo prostě strašně průměrné. Není tady nic, čím by se kniha vyšvihla mezi takové ty favoritky, k jejichž čtení se rádi vracíte. Takhle si sice užijete fajn čtení, ale za pár dní kniha upadne v naprosté zapomnění.
Na závěr tedy musím říct, že ač tohle pro mě byl nejočekávanější díl z celé série, tak se mi nakonec nejvíc líbil díl druhý. Jako odpočinková četba to není špatné, ale rozhodně žádné terno, takže k sérii se určitě vracet nebudu.

astra3
17.08.2024 5 z 5

Milé, romantické, místy vtipné.

Knihotyna
13.08.2024 4 z 5

Příběh Kennedyho a Kate. Tyto hlavní postavy nás provází od prvního dílu a já jsem opravdu byla zvědavá, kde je vlastně ten problém :D!
Ze začátku jsem nemohla vystát Kennedyho, pak jsem zjistila, že je to prostě trouba :D a pak, že je prostě zlatíčko :D - ale opravdu totální trouba zlatíčko :D!
Kate - líbila se mi její organizovanost, povaha, to jaké měla vztahy v práci i s kamarády, co se mi ale naopak nelíbilo bylo chování ke konci knihy - chápu, že když člověka zasáhne tragédie může spoustu věcí přehodnotit, ale chování Kate bylo vážně zlé a Kennedy si to nezasloužil - zvlášť, když trpělivě čekal.

Katy_vKnihách
28.07.2024 4 z 5

Celá tahle série na mě působila průměrným dojmem, zkrátka nic nového pod sluncem v rámci žánru. Ale, pokud jde o Kennedyho musím ho ohodnotit výš. Tenhle díl se mi bez debat líbil ze všeho nejvíc. Nevím proč, možná na mě příběh Kennedyho a Kate působil nejvíc dospěláckým dojem ze vše tří. I když Kate mě v tomto díle moc neoslnila, v těch předchozích byla o dost sympatičtější, Kennedy mi to rozhodně vynahradil. Cítila jsem z nich největší chemii ze všech párů, a asi jsem si taky užila jejich společné scény nejvíc. Zkrátka povedený závěr série.

Lucie.285
06.07.2024 4 z 5

Třetí a poslední díl tentokrát o Kennedym a Kate. Moc jsem si užila návrat do prostředí a vidět i vývoj párů z předchozích dílů. Kennedy je prostě takový zamyšlený bručoun, na první pohled se může zdát, že nemá žádné city, ale opak je pravdou. Když miluje, tak miluje celým svým srdcem. Sice mi to chvíli trvalo, než na to přišel, co má vedle sebe, ale pak to stálo za to. Příběh je zase vyprávěn ve 3. osobě. Příjemná romantika.

georginaa
29.06.2024 5 z 5

Třetí díl opět nezklamal, chlapy sice otvírají málo svou duši, ale když se to některé podaří, stojí to prostě za to. Kennedy dlouho oddolával Kate, ale když si pomyslel, že by o ni opravdu přišel, věděl co musí udělat. Čekat z povzdálí to ale nebylo, poruší všechna svá pravidla, jen aby Kate byla konečně s ním.

ves.lucie
21.06.2024 5 z 5

Na ukončení trilogie jsem se těšila, přesto se přikláním k tomu, že druhý díl s Mattem se mi líbil nejvíce :-)

alzbeta2843
11.06.2024 3 z 5

Na príbeh Kennedyho a Kate som sa veľmi tešila, až tak že hneď ako vyšla som si ju musela uloviť. Avšak moje očakávania narazili na realitu, pretože ma kniha až tak nenadchla. Vývoj ich vzťahu sa nám postupne predstavoval v jednotlivých knihách a tak som mala určité očakávania. Ale čo mňa dosť vytočilo bolo ako Kennedy si Kate všimol odrazu a ako ona otočila o 180 stupňov, len čo nastal problém. Prišlo mi to až príliš a v porovnaní s ostatnými dielami sa mi kniha páčila najmenej.

Kudík
09.06.2024 4 z 5

Na Kennedyho Dawsona, nyní čerstvého šestatřicátníka, jsem se s Kate Henleyovou těšila již od prvního dílu. Jak Kate ty své tři šéfy bravurně zvládala, to bylo až neuvěřitelné. Možná je měla již dřív konfrontovat v rámci "jejich" dohody, i když jí evidentně podvědomě vyvolal jen jeden z nich.
Tento díl měl u mě nakročeno na nejlepší, ale závěr mi nějak nesedl. Kennedy hezky prozřel, ale Kate nebyla původní Kate.
Doufám, v případě vydání knihy s Jarodem Lanhamem, že se opět s Vlky z Wall Street a jejich polovičkami shledám.

Zomy
04.06.2024 5 z 5

Musím to shrnout slovy, která použila havrmoni níže - romantika jak blázen!

Trochu jsem se vzhledem k anotaci příběhu bála, fakt nemám ráda zápletku ve stylu miluju přítelkyni svého bratra. Ale tady byl bratr jen takový trošku urychlovač děje, jinak nic.

Příběh jednoduchý, Kennedy skvělý představitel chladného mrzouta, Kate miláček i lvice zároveň.

Celé to bylo založené na interakci tváří v tvář. Nic navíc a mně to úplně stačilo, fakt jsem si to užila.

Njangu
31.05.2024 5 z 5

Bavilo mě to. Jen to bylo trošku krátké. Ale i vzhledem k rozsahu, to nebylo špatný. Bylo to vtipné, svižné a příjemné oddychové čtení.

MAU256
30.05.2024 5 z 5

Vzal ji za bradu a zadíval se jí do očí. "Chci, abys do toho šla naplno, Kate Henleyová. Jinak to nepůjde." Samolibě se usmála. "Tak ze mě udělej Kate Dawsonovou," vyzvala ho.

Kennedy s úsměvem od ucha k uchu vstal, popadl Kate do náruče a zvedl ji ze země. Přátelé kolem nich tleskali a provolávali slávu, ale když ji znovu postavil na nohy, řekl jenom jí: "Šachmat." Vzhlédla k němu. "Vážně? Cos vyhrál?" Kennedy na ni vrhl vroucí, milující pohled. "Přece celé tvoje srdce."

A máme tu příběh posledního z "vlků z Wall Street" Kennedyho a jeho cestu k pravé lásce, kterou již jeho kamarádi Matt a Ian získali. Jako předchozí díly se mi i tento moc líbil. Pro romantické dušičky určitě doporučuji přečíst celou sérii. Škoda, že "vlků" nebylo víc...

Jita160
28.05.2024 4 z 5

Nic originálního ani nového, ale přesto se mě to moc líbilo.
Další z ,,vlčí" smečky Kennedy, zdatný makléř, který uzavřel s přátelí nesmyslnou dohodu.
I on to musel pekelně pohnojit aby zjistil jak byl dlouhá léta slepý. Neviděl co měl přímo před nosem, jaká úžasná a krásná žena pro něho pracuje a ještě je do něho bezhlavě zamilovaná.
Až když se karty obrátí a on musí vynaložit obrovské úsilí aby mu Kate neproklouzla mezi prsty a on získal její srdce nazpátek.

havrmoni
14.05.2024 5 z 5

Romntika jak blázen. Bavilo mě to.

KatieKuli
14.05.2024 3 z 5

Poslední z "vlků" Kennedy. Je starší a vážnější než ostatní, vše promýšlí, zakládá si svým způsobem na nekomplikovaných vztazích. Celé ty roky je do něj Kate, jejich společná asistentka, zamilovaná. Když se Kate seznámí s Kennedyho mladším bratrem, začne se Kennedy cítit velmi nepříjemně. Přece by nemohl žárlit? Co se to děje?
Teoreticky vypadá příběh zajímavě, mě se ale na konci nelíbilo chování Kate, protože se s Kennedym tolik let dobře znali, a to jak najednou reagovala, mu evidentně způsobovalo bolest :-(

hana1039
10.05.2024 3 z 5

Nějak se mi líbila ta ,, stará,, Kate,to ,jak se pak změnila a chovala ke konci se mi opravdu moc nelíbilo... Kennedy a Kate, dvojka, která má,, nevyřešené účty,, mezi sebou...

Verresa
10.05.2024 5 z 5

Tak tohle byla skvělá kniha a nejlepší díl. Krásně se to četlo, během dvou dnů přečtené a doporučuju na relax celou sérii.

Lauren Layne
americká