Počuj, tebe preskočilo!
Thomas Brezina
Klukům vstup zakázán! Jen pro čarodějnice série
To je na zbláznenie, Tinke určite preskočilo! Prečo by sa inak chcela stať hovorkyňou triedy? Lissi nad takým nápadom síce iba krúti hlavou, má však sestru rada a tak sa rozhodne pomôcť jej malým kúzlom. No všetko dopadne trochu inak. A aby toho nebolo málo, rodičia odchádzajú na dovolenku a na dievčatá dozerá prísna babička. Navyše sa blížia záverečné skúšky v čarodejníckej škole. Ako sa to všetko skončí? Chalanom vstup zakázaný!... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , Fragment (SK)Originální název:
Hexen auf der Schulbank, 2003
Pěkná oddechovka, místem jsem se i zasmála, co Tinka a Lissi předváděly.
Pro malé slečny pěkné čtení.
Celou sérii miluju. Četla jsem ji pořád dokolečka a teď ji všude doporučuji mladším slečnám. Je to napínavé, vtipné a hlavně čtivé.
Doporučuju!
Četla jsem, když jsem byla malá. Je to celkem roztomilá kniha pro odreagování se od něčeho nepříjemného. Ale teď, po letech, bych si knihu už nevzala do ruky a nepřečetla.
Milovala jsem knížky od Thomase a Lissi a Tinka mě provázely celým dospíváním. ;D Prostě ségry na zabití.I další členové jsem si zamilovala i otravné sousedy Tinky a Lissi.Série není nejlepší z Thomasových knih,ale dostatečně zábavné,takže 3 hvězdičky. ;)
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2007 | Škola hrůzy |
2008 | Dotek anděla |
2009 | Princezna Viktorie |
Tuhle sérii jsem jako dospívající holka totálně žrala. Ségry v mém věku a ještě čarodějky? Dokonalost!