Ségra, tobě přeskočilo!
Thomas Brezina
Klukům vstup zakázán! Jen pro čarodějnice série
Ve třídě, do které chodí Tinka a Lissi, se bude volit nový mluvčí a Tinka po této funkci z celého srdce touží. Jenže když jí chce Lissi pomoct trochou čar a kouzel, začnou se věci pořádně komplikovat: obě sestry musí okamžitě nastoupit do čarodějné školy, kde na ně čekají neobyčejně těžké zkoušky. Pokud by v nich neobstály, hrozí, že přijdou o své čarodějné schopnosti... Pro čtenářky od 9 let.... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2005 , Fragment (ČR)Originální název:
Hexen auf der Schulbank, 2003
Pěkná oddechovka, místem jsem se i zasmála, co Tinka a Lissi předváděly.
Pro malé slečny pěkné čtení.
Celou sérii miluju. Četla jsem ji pořád dokolečka a teď ji všude doporučuji mladším slečnám. Je to napínavé, vtipné a hlavně čtivé.
Doporučuju!
Četla jsem, když jsem byla malá. Je to celkem roztomilá kniha pro odreagování se od něčeho nepříjemného. Ale teď, po letech, bych si knihu už nevzala do ruky a nepřečetla.
Milovala jsem knížky od Thomase a Lissi a Tinka mě provázely celým dospíváním. ;D Prostě ségry na zabití.I další členové jsem si zamilovala i otravné sousedy Tinky a Lissi.Série není nejlepší z Thomasových knih,ale dostatečně zábavné,takže 3 hvězdičky. ;)
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Tuhle sérii jsem jako dospívající holka totálně žrala. Ségry v mém věku a ještě čarodějky? Dokonalost!