Ségry v průšvihu
Thomas Brezina

Klukům vstup zakázán! Jen pro čarodějnice série
Tinka a Lissi se dostávají do pěkného průšvihu. Díky programu čarodějné výměny se k nim na týden nastěhovala jiná mladá čarodějnice, která vnáší do beztak chaotické rodiny ještě větší zmatek. Navíc se nedokáže obejít bez kouzel a obě sestry mají strach, že se jejich rodiče dozví, že jsou čarodějnice. Podaří se Tince a Lissi odvrátit blížící se katastrofu? Klukům vstup zakázán! ... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , Fragment (CZ)Originální název:
Die Austauschehexe, 2005

Celou sérii miluju. Četla jsem ji pořád dokolečka a teď ji všude doporučuji mladším slečnám. Je to napínavé, vtipné a hlavně čtivé.
Doporučuju!

Je to hodně dlouho, co jsem knihu dostala do ruky a měla možnost si ji přečíst. To období mého života se mi kniha zamlouvala. Měla jsem ráda i ostatní knihy od autora.

Milovala jsem knížky od Thomase a Lissi a Tinka mě provázely celým dospíváním. ;D Prostě ségry na zabití.I další členové jsem si zamilovala i otravné sousedy Tinky a Lissi.Série není nejlepší z Thomasových knih,ale dostatečně zábavné,takže 3 hvězdičky. ;)
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2007 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
Opět skvělý vtipný příběh čarodějných sester. Strašně ráda se k těmto příběhům vracím. Možná je to tím malým kouskem čarodějnice, který se skrývá v každé holce :) .