Ty kluci jsou fakt šílený
Thomas Brezina
Klukům vstup zakázán! Jen pro čarodějnice série
Již po osmnácté se setkáváme s Lissi a Tinkou, které tentokrát řeší problémy na výletě v horách. Pro dívky středního školního věku. Tinka a Lissi se vydávají se svojí třídou na týdenní školní výlet do hor. Obě se na něj velmi těší, ale přijde nečekané zklamání. Spolužáci kluci jim dělají ustavičně zle a jejich čarování zde nemá skoro žádnou sílu. Tinka a Lissi tuší, že se opět setkávají s Klubem čarodějnic. Jak si obě sestry poradí?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2009 , Fragment (ČR)Originální název:
Die Kicher-Chaos-Klassenfahrt, 2008
Celou sérii miluju. Četla jsem ji pořád dokolečka a teď ji všude doporučuji mladším slečnám. Je to napínavé, vtipné a hlavně čtivé.
Doporučuju!
Tyhle dvě holky mě hodně bavily tak když mi bylo asi tak jedenáct. Bylo to zábavný počtení na večer. Ale teď by mi to asi už tak nepřišlo.
Milovala jsem knížky od Thomase a Lissi a Tinka mě provázely celým dospíváním. ;D Prostě ségry na zabití.I další členové jsem si zamilovala i otravné sousedy Tinky a Lissi.Série není nejlepší z Thomasových knih,ale dostatečně zábavné,takže 3 hvězdičky. ;)
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Tentokrát Tinka a Lissi jsou se třídou na školním výletě v horách. Zažívají zde problémy se spolužáky chlapci a i s jejich čarováním. Pěkná oddechovka na jeden večer.