Knedlíky - 200 receptů
Jarmila Mandžuková
nehodnoceno
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky plněné, ovocné, zeleninové... a možná si ledaskdo sladkobolně vzpomene na knedlíková kouzla své babičky. Zkušená autorka v oboru gastronomie Ing. Jarmila Mandžuková propátrala bohatou historii českého knedlíku a sestavila speciální kuchařskou knihu věnovanou pouze a výhradně tomuto českému fenoménu.... celý text
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2003 | Co jíst, když ... |
2017 | Bylinky - Léčivá moc přírody |
2003 | Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky |
2002 | Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví |
2006 | Co pít, když... |