Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí bud... více
Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny 2006, Libuše Vlachová
Nová kuchařská knížka Vám předkládá pestrý výběr pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. V následujících kapitolách se dozvíte: . jak využít brambory k přípravě pokrmů lidových, jednoduchých i náročnějších, avšak i "lahůd... více
Brambory, knedlíky, těstoviny pokaždé jinak 2000, Libuše Vlachová
Kuchařská kniha s pestrým výběrem pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. Široká škála pokrmů, jednoduchými počínaje a náročnějšími konče. více
Domácí knedlíky a omáčky 2011, Kristina Paluvová
Kuchařská kniha plná receptů na různé druhy knedlíků, noků, teplých a studených omáček, přelivů a majonéz. více
Knedlíky - 200 receptů 2008, Jarmila Mandžuková
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky pln... více
Knedle a omáčky 2009, Jana Duží
Recepty na prípravu rôznych druhov knedlí - žemľové knedle, zemiakové knedle, kysnuté knedle, mäsové knedličky, plnené knedle, halušky, ovocné knedle. Omáčky - teplé omáčky, studené omáčky, zálievky, majonézy. více
Knedlíky: Původní česká kuchařka 2008, Jitka Rákosníková
Tradiční český knedlík, který byl ještě nedávno tak trochu zatracován jako nezdravá příloha, zažívá znovuzrození coby úžasně kreativní a opravdu báječný, přímo hrdinský kousek naší kuchyně. Tato kuchařka představuje ... více
Knedlíky a omáčky 2009, Jana Duží
Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více
Kuchařka knedlíky 1997, Jaroslav Křešnička
Všeobecné rady při vaření knedlíků - houskové, tvarohové i jiné, doplněno recepty ke kterým knedlíky patří a také barevnými fotografiemi. více
Knedlíky na tisíc způsobů 2007, Vladimír Tomčík
Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem... více