Příhody kocourka Zrzečka
Tereza Davídková
Kocour Zrzeček série
1. díl >
Příhody malého zrzavého kocourka, který žije u hodné paní a seznamuje se s příjemnostmi i nástrahami okolního světa. Poznává věci v kuchyni, v komoře, v koupelně, v dětském pokojíčku, a protože je všetečný, zažívá spoustu dobrodružství.

Výborná kniha, synovi je 7 let a přesto je to jeho oblíbená. Jednoduché příběhy, krásné obrázky, které pomůžou dítěti s fantazií.

Pěkné krátké příběhy ze života jednoho kocourka, ideální čtení pro děti, které si nepotrpí na princezny a rytíře, ale mají radši povídání o reálném světě.
Mně trochu vadila odfláknutá korektura (pravopisné chyby, chybějící písmena ve slovech, tatáž slovesa v jednom souvětí...) a taky bych si pohrála s řazením kapitol (třeba po tom, jak se Zrzek umazal ve sklepě od uhlí, bych čekala kapitolu o koupání), ale já jsem na dětskou literaturu dost hnidopich, tak mě neberte zas tak vážně. ;-)

Moc pěkné příběhy.
Kniha vypráví o kocourovi Zrzečkovi, který bydlí se svojí paničkou.
Kocourek se však nikdy nepoučí a vždycky musí něco provést.
Vtipné příběhy pro menší děti.
Dobrá knížka pro první čtení.
Doporučuji

Vtipné příběhy o zvědavém kocourkovi. Nejvtipnější bylo, jak Zrzeček vypil babičkám punč. Těším se na druhý díl.

Pěkná knížka o kocourkovi Zrzečkovi. Krátké kapitoly u kterých vydrží i malé děti. Knížka je jinak vhodná pro začínající čtenáře. Osobně se mi ovšem líbily více Nové příhody kocourka Zrzečka. Knížka je hezky ilustrovaná.

Pěkná knížka s milými obrázky, pochopitelná pro děti. Ukazuje svět kočky "bytové" a i lidé, kteří kočky nemají přiliš v lásce, podlehnou.

Za nás spokojenost. Pěkně psané obyčejné příběhy kocoura a jeho paničky, některé příhody známe z vlastní zkušenosti. Líbí se mi, že je to napsané jednoduše, takže to pochopil i malý syn. Doporučuju. :-) A navíc je hezky ilustrovaná.
Už ten kočičí výraz na obálce říká "jen počkejte, uvidíte co umí kočičák!" Krátké příběhy doprovázené obrázky, ideální svojí délkou pro čtení buď na dobrou noc nebo krátkou chvilku s dětmi během dne. Trochu zábavy, trochu poučení, trochu srandy, nejen pro kočičáka Zrzečka :o))