Příhody kocourka Zrzečka přehled
Tereza Davídková
Kocour Zrzeček série
1. díl >
Příhody malého zrzavého kocourka, který žije u hodné paní a seznamuje se s příjemnostmi i nástrahami okolního světa. Poznává věci v kuchyni, v komoře, v koupelně, v dětském pokojíčku, a protože je všetečný, zažívá spoustu dobrodružství.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příhody kocourka Zrzečka. Přihlašte se a napište ho.

Výborná kniha, synovi je 7 let a přesto je to jeho oblíbená. Jednoduché příběhy, krásné obrázky, které pomůžou dítěti s fantazií.

Pěkné krátké příběhy ze života jednoho kocourka, ideální čtení pro děti, které si nepotrpí na princezny a rytíře, ale mají radši povídání o reálném světě.
Mně trochu vadila odfláknutá korektura (pravopisné chyby, chybějící písmena ve slovech, tatáž slovesa v jednom souvětí...) a taky bych si pohrála s řazením kapitol (třeba po tom, jak se Zrzek umazal ve sklepě od uhlí, bych čekala kapitolu o koupání), ale já jsem na dětskou literaturu dost hnidopich, tak mě neberte zas tak vážně. ;-)
Kniha Příhody kocourka Zrzečka v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
Už ten kočičí výraz na obálce říká "jen počkejte, uvidíte co umí kočičák!" Krátké příběhy doprovázené obrázky, ideální svojí délkou pro čtení buď na dobrou noc nebo krátkou chvilku s dětmi během dne. Trochu zábavy, trochu poučení, trochu srandy, nejen pro kočičáka Zrzečka :o))