Kouzlo měsíční noci
Catherine Coulter
Kouzelná trilogie série
< 3. díl
Krásná Victoria Abermarle se nikdy necítila dobře ve společnosti pánovitého a mužného Damiena Carstairse, barona Drago. Když je však zachráněna jeho dvojčetem, Rafaelem, jen těžko se brání své touze. Oba bratři, ačkoliv si jsou podobní vzhledem, silou a odvahou, mají rozdílné povahy. Rafael je tak mírný, jak je Damien divoký - a nyní stojí proti sobě v zápase o Viktoriinu lásku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BaronetOriginální název:
Moonspun Magic, 1988
Tak kvalita předešlých dílů se neopakovala. Bylo to spíše traumatizující než vtipné. Zřejmě si někteří chlapi představují násilné činy jako samozřejmost a vůbec je ani na chvíli nezajímá, jak se ženy cítí. Bohužel tento díl zasekl celou trilogii.
Třetí díl byl asi nejslabší, ale i přesto tam byli zajímavé momenty, ten epilog mě zklamal, ten bych přepsala
Nebylo to zase tak hrozne... Teda, lehce jsem preskakovala, ale jinak to uslo...
A pak prisel konec, ktery to pro me uplne zazdil.
Spoiler: Jak muze nekdo nad znasilnovanim mavnout rukou s tim, ze se dotycny urcite polepsi?! Kdyz jeho jedina omluva je, ze se nudil?! Chapu, ze spolecnost v te dobe mela trochu jina meritka, ale tohle je pro me proste silne kafe.
Knížka skvělá,určitě se k ní jednou vrátím. Uvažovala jsem že dám o hvězdu míň za zcestný obrázek na obálce, ale neudělala jsem to,protože za to autorka nemůže.
Skvělé zakončení této série, záměna dvojčat, prolínání osudů z minulých dílů a skvělé zakončení. Určitě si tuto sérii někdy ráda zopakuji.
Mohlo to být vtipné a zábavné hašteření jako u předchozích dvojic. Nebýt Victorie,byla moc upjatá a v podstatě se mu vyrovnala jen občasnou trefnou poznámkou. Hezký konec se všemi hrdiny ze série.
Ještě poznámka k Damienovi a jemu podobným, nebyla to divokost, koment pode mnou to vystihl. Nechci prozrazovat,jen vyjádřím ohledně nich zklamání.
Anotace je zcela chybná, jak může někdo hromadné znásilňování mladých dívek a dětí nazvat divokostí? A určitě v knížce nejde o zápas o Victoriinu lásku, když Damienovi jde jen o její rozkrok. A proč je proboha na přebalu muž v saku a žena v tílku na ramínka? Vždyť je to historická romance, tak toto oblečení je naprosto mimo mísu. Z této trilogie bych knížku řadila na druhé místo, první díl se mi líbil, druhý moc ne a tato kniha byla něco mezi tím. Je zde hodně erotiky, romantiky méně a humor tam není skoro vůbec. I vztah hlavních hrdinů mi moc neseděl, místo nějakých citů je to postavené na postelových radovánkách. Ale jako oddechovka se to dalo.
chvílemi to bylo zajímavý,ale jinak propadák..že by selhal překlad???obálka taky děs hrůza.
At žijí dvojčata jedno hodné a druhé zlobivé. Nakonec i to zlobivé se umoudří a zařadí se do slušné společnosti
2004 | Tajemná nevěsta |
2002 | Bohatá nevěsta |
2000 | Bludiště |
1998 | Ohnivá píseň |
2002 | Svůdnice |
Myslím, že bysme neměli tolik rozebírat,jestli to, či ono je vhodné apod.,ale měli bychom to brát jako oddychový román.U těch by se nemělo tolik přemýšlet,ale hlavně si u nich odpočinout a vypnout.A to se myslím povedlo.Chce to romantiku,erotiku a napětí a to všechno tady bylo.Za mě to bylo moc hezké a všechny tři díly si určitě nechám a ráda se k nim vrátím.