Kouzlo měsíčné noci přehled
Catherine Coulter
Kouzelná trilogie série
< 3. díl
Krásná Victoria Abermarle se nikdy necítila dobře ve společnosti pánovitého a mužného Damiena Carstairse, barona Drago. Když je však zachráněna jeho dvojčetem, Rafaelem, jen těžko se brání své touze. Oba bratři, ačkoliv si jsou podobní vzhledem, silou a odvahou, mají rozdílné povahy. Rafael je tak mírný, jak je Damien divoký - a nyní stojí proti sobě v zápase o Viktoriinu lásku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BaronetOriginální název:
Moonspun Magic, 1988
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo měsíčné noci. Přihlašte se a napište ho.
Tak kvalita předešlých dílů se neopakovala. Bylo to spíše traumatizující než vtipné. Zřejmě si někteří chlapi představují násilné činy jako samozřejmost a vůbec je ani na chvíli nezajímá, jak se ženy cítí. Bohužel tento díl zasekl celou trilogii.
Třetí díl byl asi nejslabší, ale i přesto tam byli zajímavé momenty, ten epilog mě zklamal, ten bych přepsala
Kniha Kouzlo měsíčné noci v seznamech
2004 | Tajemná nevěsta |
2002 | Bohatá nevěsta |
2000 | Bludiště |
1998 | Ohnivá píseň |
2002 | Svůdnice |
Myslím, že bysme neměli tolik rozebírat,jestli to, či ono je vhodné apod.,ale měli bychom to brát jako oddychový román.U těch by se nemělo tolik přemýšlet,ale hlavně si u nich odpočinout a vypnout.A to se myslím povedlo.Chce to romantiku,erotiku a napětí a to všechno tady bylo.Za mě to bylo moc hezké a všechny tři díly si určitě nechám a ráda se k nim vrátím.