Křik mrtvé ženy

Křik mrtvé ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542687/bmid_krik-mrtve-zeny.png 5 43 43

Pavel Wagner, unesený a zdrogovaný, se stane svědkem sadistické vraždy. Když je zanedlouho nalezen, stále ještě pod vlivem drog, stojí spolu se soukromou vyšetřovatelkou Annou Steinbachovou před svým dosud nejnáročnějším případem: tentokrát totiž nemají k dispozici tělo ani důkazy. Byly to snad všechno jenom Pavlovy halucinace? A kdo jsou vůbec jeho únosci? Aby toho nebylo málo, čeká Annu a Pavla ještě interní hodnocení, jež má posoudit, jak plní své pracovní povinnosti, což by jim oběma mohlo zásadně ublížit. Pracovní i osobní životy se jim hroutí, ale oni se dál snaží za každou cenu odhalit pravdu. Začíná smrtelně nebezpečná hra na kočku a myš, která si brzy vybere svou daň. Nikdo si nemůže být jistý, jestli nakonec vyvázne živý.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta

Und nachts träumt der Tod, 2024

postrach
včera 5 z 5

Autorka si drží laťku vysoko.Kniha se čte rychle.Nechybí napětí ani zvraty.Detektivní práce,odhalení a závěr skvělé.Jsem zvědavá jak se bude příběh postav....dál rozvíjet.

Olous1
28.10.2024 4 z 5

Beru tuto sérii trochu na přeskáčku, ale nevadí. Čtení jsem si užila. Zajímavá zápletka, trochu jiné než jsem zvyklá. Doporučuji.80%.

p. Rochesterová
20.10.2024 4 z 5

Opět to mělo spád, rychle přečtené, nic zdlouhavého...mám tuhle sérii ráda...

JustWomen
17.09.2024 5 z 5

Celá série byla skvělá, četla jsem souvisle a moc se mi to líbilo. Postavy, zápletky, dialogy, vztahy, za mě čtivé od začátku do konce. Doporučuji.

Lucciella_L
01.09.2024

Pavel je svědkem brutální vraždy Sabiny - jenže tak trošku chybí tělo. Protože byl pod vlivem drog, je obtížné mu uvěřit. Ale Anna mu věří a tak se spolu pouští do pátrání, které je zavede někam, o čem neměli ani tušení.

Komplikované vyšetřování ještě více komplikuje Annin bývalý manžel, který svůj nechutný nos a konexe cpe všude možně. Takže se nám rozjíždí i linka, kde probíhá audit o tom, jak moc dobře plní lidé svoje pracovní povinnosti.

Bouře citů mezi Annou a Pavlem vše komplikuje - a nebo ne?

Hrozně mě štve, že dílů je mnohem víc, ale v češtině je toto zatím poslední.... No nic, budeme vyčkávat a doufat!

TerkinKnižnySve
31.08.2024 5 z 5

Šiesty a zatiaľ posledný vydaný a preložený diel o Anne a Pavlovi.

Začíname veľmi brutálne a to únosom a mučením v priamom prenose a spáchanom na Pavlovi To čo skončilo v piatom dieli pokračuje v šiestom a teda nie raz som bola ako na ihlách a cakala som kto umrie teraz? Koho opäť odchytia a umučia či brutálne zmlatia. Teraz mali Anna s Pavlom riadne za ušami a nielen vysluchmi u najvyšších ale i únoscami, ktorý sa stále snažili dolapiť ich.

Opäť výborná časť plná akcie a samozrejme odhalení.

Ak mam zhodnotiť všetky časti od Roxann a prípady Anny a Pavla, vsetky boli výborné, mali plno akcie, žiadne hluché miesta a dej gradovala a mysim povedať, že sme tajne vsetky čakali ako sa yo medzi tymi dvoma skončí

adela2230
20.08.2024 5 z 5

Klasická kniha od autorky, napětí až do konce. Posun ve vztahu je sice malý, ale aspoň nějaký.

Katulinka69
12.08.2024 2 z 5

Znovu jsem dala šanci a opět více hvězd dát nemohu. Anna mě prostě totálně nebaví

uzivatel42014
10.08.2024 5 z 5

Dneska dočtena jedním dechem konečně trochu posun ve vztahu Pavla a Anny
Opět kniha nezklamala napínavá ,zamotaná a konec zajímavý za mě všem doporučuji těším se na další

hana4834
09.08.2024 5 z 5

Zase super čtení těším se na pokračování. A líbil se mi konečně posun ve vztazích

mary2019
04.08.2024 4 z 5

Knížku jsem si mohla přečíst díky nakladatelství Knihy Dobrovský za účelem recenze. Tímto moc děkuji za tuto možnost.
Autor na začátku knihy zmiňuje, že jsou předešlé případy uzavřeny a tudíž je lze číst nezávisle na sobě. Postavy se samozřejmě vyvíjí a proto na konci této knihy najdete stručný přehled postav, což tedy velmi oceňuji. Toto je moje první knížka od Roxann Hill.
Příběh se odehrává z prostředí církve, což je pro mě zase něco nového. Tam se přeci nic zlého stát nemůže. Nebo snad ano?
Anna je soukromá vyšetřovatelka a její postava mi byla velmi sympatická. Líbí se mi autorčin styl psaní a průběh řešení případu. Já třeba celou dobu neměla tušení, kdo za hrůznými zločiny stojí.
Oceňuji krátké kapitoly, knížka se četla velmi dobře a rychle.
Závěru - rozuzlení bych možná ještě věnovala pár stránek a tak rychle bych to neuzavřela, ale nic tam vlastně nechybělo.
Mohu doporučit všem milovníkům thrillerů/detektivek. Nic náročného, ale příběh vás pohltí a udrží vaší pozornost.
Hodnotím 4 a už mám objednané předešlé díly.