Křik mrtvé ženy přehled
Roxann Hill
Případy Steinbachové a Wagnera série
Pavel Wagner, unesený a zdrogovaný, se stane svědkem sadistické vraždy. Když je zanedlouho nalezen, stále ještě pod vlivem drog, stojí spolu se soukromou vyšetřovatelkou Annou Steinbachovou před svým dosud nejnáročnějším případem: tentokrát totiž nemají k dispozici tělo ani důkazy. Byly to snad všechno jenom Pavlovy halucinace? A kdo jsou vůbec jeho únosci? Aby toho nebylo málo, čeká Annu a Pavla ještě interní hodnocení, jež má posoudit, jak plní své pracovní povinnosti, což by jim oběma mohlo zásadně ublížit. Pracovní i osobní životy se jim hroutí, ale oni se dál snaží za každou cenu odhalit pravdu. Začíná smrtelně nebezpečná hra na kočku a myš, která si brzy vybere svou daň. Nikdo si nemůže být jistý, jestli nakonec vyvázne živý.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno:Originální název:
Und nachts träumt der Tod, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křik mrtvé ženy. Přihlašte se a napište ho.
![Dandulka Dandulka](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19830/19830.jpg?v=1381127956)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Strhující příběh s úžasným koncem. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Tuto sérii mám moc ráda a těším se na pokračování.
![SilvieSisinka SilvieSisinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/176516/m_silviesisinka-V4x.jpg?v=1660852592)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Napínavá zápletka této knihy dokázala nejenom držet krok s předchozími díly série,ale v lecčems je dokonce překonala.
Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)
30.06.2024
Kniha Křik mrtvé ženy v seznamech
v Mé knihovně | 90x |
vraždy detektivní a krimi romány německá literatura soukromý detektiv kriminální thrilleryAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
Napínavá kniha sice trochu zdlouhavá,ale bavilo mě to.