Kuchařka kačera Donalda
Walt Disney
Recepty pro dětské kuchaře, doplněno obrázky s kačerem Donaldem. Naučíme se: předkrmy, teplá jídla, sendvič a koláč na rodinný piknik, saláty, dezerty, pamlsky, narozeninové pochoutky, nápoje a zúčastníme se "hodiny" pečení s paní Sovou.
Čtvtou hvězdičku dávám z nostalgie, byla to má první kuchařka. Na poctivé tři hvězdy však je, pudink z ní dělám dodnes.
Jedna z prvních kuchařek, se kterou jsem se seznámila. A za ta léta, co jí mám, jsem si jí tisíckrát prohlížela, protože ty ilustrace jsou úžasné, ale nikdy jsem z toho nic neuvařila. Možná je čas to napravit :)
Milovala jsem tuhle kuchařku jako dítě, dodnes ji ještě máme :) vánoce bez kačerových kuliček nejsou ono :D
Skvělá kuchařka z mého mládí. Skvěle ilustrovaná a nezapomenutelná. Doporučuji začínajícím kuchtíkům :-)
Některé recepty jsou použitelné :-). Dostala jsem ji jako malá a zatím jsem se k ní neměla potřebu vracet, ale byla s ní legrace
I pro mě, stejně jako pro většinu hodnotitelů, tohle byla první kuchařka podle které jsem se snažil tvořil první kulinářské výtvory, samozřejmě se střídavými úspěchy - nejvíc úspěchů jsem u rodičů získal s pomazánkami a obloženými žemlemi - 80 %
to vyšlo po revoluci...
ach ta nostalgie, když jsem v babiččiný troubě zapejkal chleba s kečupem a říkal tomu pizza!
Ano, přesně, jak tady čtu- první kuchařka a poklad dětství. Připadala jsem si hrozně důležitě, když jsem v ní jen listovala, natož podle ní "vařila."
Nejoblíbenější kuchařka u nás doma, když jsme byly se sestrou malé. Pořád jsme z toho chtěly něco vařit a bylo nám jedno, že bychom také měly něco sníst od minule :) Skvělé recepty, jednoduché a přehledné a navíc ty ilustrace! Pro mé malé já to byl prostě skvost.
Naprosto dokonalá kniha pro malé kuchaře.Palačinky snů připravujeme velmi často.Většina receptů se nám povedla na jedničku.
Moje první kuchařka! Také si pamatuju své první vaření, byly to horolezecké sušenky a dopadly na jedničku :-D. Pořád ji mám doma, ikdyž trošku v salátovém vydaní.
Úplně skvělá pomůcka pro malé kuchaře a kuchařinky :-) Už ani nevím, v kolika letech jsem ji dostala, ale mám ji dodnes a recept na palačinky snů je i u nás stále využívaný :-)
Jee, na co všechno zde nenarazím. Tato knížečka byla mou úplně první kuchařkou. Dodnes si pamatuji jak jsem jako špunt zkoušela jednotlivé recepty, které mnohdy dopadly neslavně a po mé snaze naučit se kuchařskému umění zůstávala namísto vybraných lahůdek jen hora nádobí. Pro vaření chtivé dítka je dokonalá :)
Super kuchařka, super recepty, srozumitelně popsáno a pro malé kuchaře celkem nenáročné. Některé recepty používám dodnes, hlavně palačinky snů :)
Vánoce ovoce zelenina cukroví čokoláda ořechy vaření kuchařky pro děti Kačer Donald pečivo pečení maso krémy a náplně
Část díla
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
S touto kuchařkou peču už dlouhá léta. Spokojenost a věrnost každý rok hlavně o vánocích.