Kuchařka pro alergiky
Michelle Bérriedale-Johnson
200 receptů pro celiaky a lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu. Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2018 , BránaOriginální název:
Cooking Gluten Wheat and Dairy Free: 200 Recipes for Coeliacs, Wheat, Dairy and Lactose Intolerants, 2010
více info...
Štítky knihy
potravinová alergie bezlepková dieta
Autorovy další knížky
2018 | Kuchařka pro alergiky |
2016 | Vaříme a pečeme bez lepku - Recepty na každý den |
2019 | Kuchařka pro diabetiky |