Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení

Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98585/kucharka-pro-matky-na-pokraji-nervoveho-zhrouceni-98585.jpg 5 2 2

Pádné důvody, proč si koupit tuto knihu: •Jste hrdinkou moderní doby - zaměstnaná žena a matka malých dětí, která neví, kam dřív skočit. •Chcete, aby vaše děti jedly zdravě a současně poznávaly, co je opravdu dobré. •Občas se zeptáte kolegyně v práci se zoufalým povzdechem: "A co jim dáš dnes k večeři?" •Jste kreativní kuchařka, ráda se necháváte inspirovat novými recepty a přidáváte do nich tu nejcennější ingredienci - své bohaté zkušenosti a nápady. •Možná jste naopak v kuchyni matkou-novickou a nevíte, jak začít. •Anebo nejste nic z toho, ale máte prostě ráda dobré jídlo a smysl pro humor. Nabízíme vám více než 50 snadných receptů, pro něž vás děti budou ochotné poslouchat... celý text

Přidat komentář

LelaR
26.01.2015 5 z 5

Na tuhle malou, vtipnou kuchařku jsem narazila úplnou náhodou v našem místním supermarketu někdy před šesti a půl lety. Tehdy jsem ještě byla na rodičovské dovolené a k nervovému zhroucení jsem neměla daleko. Neodolala jsem a knížku jsem si pořídila. Přečetla jsem jí jedním dechem ani ne za tři hodiny a hned jsem měla lepší náladu, bo mi došlo, že v podobné situaci se nacházejí i jiné matky. Recepty jsou jednoduché, aby se na přípravě mohly podílet i děti, většinou zdravé a přitom chutné. Kuchařka je proložena vtipnými komentáři, které vás dostanou do dobré nálady.

Ukázka z knížky:
"Nákyp s křupavou zeleninou
Papej zeleninku, je zdravá. To už říkaly naše babičky našim maminkám, naše maminky nám a my jsem převzaly pomyslnou štafetu a opakujeme to svým dětem. Pamatujeme si ale také, že zeleninová jídla nepatřila k našim nejoblíbenějším a že jsme jim na chuť přišly až časem. A někteří z nás nikdy. Tady je tip na zdravou pochoutku, která má šanci i u malých "nejedlíků". Je to pokrm, který podáváme v samostatných litinových minipekáčcích: děti to zbožňují. A ještě jeden zlepšovák: na tento recept se lépe hodí mražená zelenina, protože zůstává křupavější."