Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení přehled

Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98585/kucharka-pro-matky-na-pokraji-nervoveho-zhrouceni-98585.jpg 5 2 2

Pádné důvody, proč si koupit tuto knihu: •Jste hrdinkou moderní doby - zaměstnaná žena a matka malých dětí, která neví, kam dřív skočit. •Chcete, aby vaše děti jedly zdravě a současně poznávaly, co je opravdu dobré. •Občas se zeptáte kolegyně v práci se zoufalým povzdechem: "A co jim dáš dnes k večeři?" •Jste kreativní kuchařka, ráda se necháváte inspirovat novými recepty a přidáváte do nich tu nejcennější ingredienci - své bohaté zkušenosti a nápady. •Možná jste naopak v kuchyni matkou-novickou a nevíte, jak začít. •Anebo nejste nic z toho, ale máte prostě ráda dobré jídlo a smysl pro humor. Nabízíme vám více než 50 snadných receptů, pro něž vás děti budou ochotné poslouchat... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

LelaR
26.01.2015 5 z 5

Na tuhle malou, vtipnou kuchařku jsem narazila úplnou náhodou v našem místním supermarketu někdy před šesti a půl lety. Tehdy jsem ještě byla na rodičovské dovolené a k nervovému zhroucení jsem neměla daleko. Neodolala jsem a knížku jsem si pořídila. Přečetla jsem jí jedním dechem ani ne za tři hodiny a hned jsem měla lepší náladu, bo mi došlo, že v podobné situaci se nacházejí i jiné matky. Recepty jsou jednoduché, aby se na přípravě mohly podílet i děti, většinou zdravé a přitom chutné. Kuchařka je proložena vtipnými komentáři, které vás dostanou do dobré nálady.

Ukázka z knížky:
"Nákyp s křupavou zeleninou
Papej zeleninku, je zdravá. To už říkaly naše babičky našim maminkám, naše maminky nám a my jsem převzaly pomyslnou štafetu a opakujeme to svým dětem. Pamatujeme si ale také, že zeleninová jídla nepatřila k našim nejoblíbenějším a že jsme jim na chuť přišly až časem. A někteří z nás nikdy. Tady je tip na zdravou pochoutku, která má šanci i u malých "nejedlíků". Je to pokrm, který podáváme v samostatných litinových minipekáčcích: děti to zbožňují. A ještě jeden zlepšovák: na tento recept se lépe hodí mražená zelenina, protože zůstává křupavější."


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kuchařka pro matky na pokraji nervového zhroucení v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce2x