Kůň jménem Zázrak
Zuzana Holasová
Kůň jménem Zázrak série
1. díl >
Milovníci koní a koňských příběhů, zbystřete! Na scénu přichází jezdecká škola Oharek, a není to škola ledajaká. Rozlehlý statek, v kterém sídlí, skrývá nejedno tajemství. A právě sem přijíždína prázdniny třináctiletá Ema s mladším bratrem Mikym. Spolu s ostatními účastníky kurzu chce nejen složit jezdecké zkoušky, ale i rozluštit záhady a přízračné pověsti obestírající dům, přilehlé louky či nedaleký zámeček. A především zachránit ohrožené koně, i kdyby to mělo být skutečně nebezpečné!... celý text
![JancaMia JancaMia](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/215856/m_jancamia-mIO.jpg?v=1691329608)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Krásný příběh o koních pro malé holky. Když kniha v roce 2009 vyšla, tak jako prodavačka v knihkupectví Albatros jsem si jí ráda četla na pokračování. Po letech jsem si zopakovala. Jaké bylo nadšení když jsme knihu objevila v knihobudce, teď jí nadšeně čte starší dcera (9 . letá holčička).
![Míša06 Míša06](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Krásný příběh, tak pro desetileté dívky nádhera. Mě je sice víc, ale i tak se mi kniha vcelku líbila. Byla sice kolikrát hodně naivní, ale pořád to má nějakou úroveň.
![Agathee Agathee](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tahle kniha je a navždy bude moje srdcovka. Dodnes si pamatuji, že jsem jí poprvé četla ve čtvrté třídě, kdy jsem dychtivě chodila do naší malé školní knihovny a četla všechno co obsahovalo příběhy s koňmi. A po pár letech jsem se dostala k tomu abych si ji kupila v knihkupectví společně s druhým dílem a byla to správná koupě. Je to strašně krásně napsané a do příběhu jsem se naprosto ponořila.
![Kateshiki Kateshiki](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/185242/m_kateshiki.jpg?v=1719764887)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knihu jsem četla dvakrát. Když jsem byla malá a teď. Musím říct, že mne kniha vždy překvapí, bez ohledu na můj věk. Začátek mě sice moc neoslovil, ale konec to skvěle vynahradil.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Dala jsem si svou soukromou výzvu, že si přečtu všechny knihy, které doma mám. Dostalo se i na tuhle a i v mých letech mě bavila. :) Pro děti je to dobře napsaná kniha, kterou, podle mého názoru, budou hltat.
![Elsa14 Elsa14](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moc si z knihy nepamatuji, četla jsem ji jako hodně malá. Ale vím, že se mi Zázrak líbil.
![KateChatt KateChatt](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/141202/m_141202-WY8.jpg?v=1471937460)
Wow jak jsem na tu knihu mohla zapomenout? Přitom když jsem byla mladší jsem ji téměř nedala z rukou! Okamžitě půjdu do knihovny si ji půjčit. Sladké mládí plné knih o koních :3
![simi28 simi28](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/137217/m_simi28-654c83c0c8773.png?v=1699513281)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moje nejoblíbenější kniha o koních. Četla jsem jí už dvakrát a rozhodně se k ní ještě někdy vrátím. Všem milovníkům koní moc doporučuji a stejně tak i druhý díl.
![SelenaDemi428 SelenaDemi428](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/57437/m_selenademi428-qj8.jpg?v=1556089797)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha z mého dětství, kdy jsem četla mnoho knih o koních, ale tato mezi nimi zářila. Četla jsem jí několikrát a ráda bych se k ní, až budu mít dostatek času, vrátila a přečetla si jí už tak podvacáté :3.
![Cleo De Nile Cleo De Nile](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/17559/m_cleo-de-nile-ORx.jpg?v=1675506558)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jako malá jsem tuhle knížku milovala - koně, dobrodružství, záhady, přátelství... :) A mám chuť si ji přečíst znovu.
![IceMoony IceMoony](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Tuhle knihu jsem četla asi před třemi nebo čtyřmi roky a moc se mi líbila. Kniha měla moc zajímavý děj a byla hezky napsaná a četla se poměrně rychle. Moje oblíbená knížka ^^
![Lemon Lemon](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80182/m_80182-Nmf.jpg?v=1459855059)
Četla jsem asi před 3mi roky a kniha mě úplně pohltila :) je to moje nejoblíbenější dětská knížka :) určitě všem doporučuji :)
![Enmea Enmea](https://www.databazeknih.cz/img/users/67_/67259/m_67259-rc4.jpg?v=1459854944)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Miluji tuhle knihu, miluji koně a vzhledem k tomu, že se jmenuji Ema, mě tento příběh naprosto strhl do svého děje. Doporučuji všem mladým čtenářkám, které mají rády koně a dobrodružství. ;-)
![zuzka147 zuzka147](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
mně se to teda moc nelíbilo ale asi je to tím že se o koně nezajímám a četla jsem to jako povinnou četbu
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |