Láska bez obalu
Lexi Ryan
Chlapci z Jackson Harbor série
Ke třicátým narozeninám si nadělím to, po čem toužím nejvíc: dítě. Jistě, bylo by to jednodušší, kdybych měla manžela, ovšem odmítám se nechat odradit nepodstatnými detaily. A o pomoc požádám Jakea, nejlepšího kamaráda. Jakea, který je úplnou náhodou chytrý, vtipný, neskutečný fešák a výherce všech genetických loterií. Jediný problém? Nevím, jestli dokážu oddělit sex od toho, co k tomu úžasnému muži cítím. Pokud nedokážu udržet srdce pod zámkem, riskuji, že přijdu o vztah, kterého si vážím ze všeho nejvíc.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Straight Up Love, 2018
Ústřední dvojice se dala dohromady, konečně! A že to tedy trvalo..., řekla bych až příliš dlouho. Jsou tu ale rozehrané a nedokončené další příběhy, na které si nutně budu muset počkat. 3,5 hvězdičky
Druhý díl této romantické série je plný tajemství jednotlivých postav. Ano je zde plno klišé a určitě nic originálního pod sluncem. Ale romantické příběhy už takové jsou. Pro mě samotnou autorka umí čtenáře udržet při čtení a postavy jsou vám blízké. Závěr nás opět lehce navedl na další pokračování a možné další strasti ostatních párů. Jen takové malé doporučení, určitě je lepší číst od prvního dílu, jelikož určité návaznosti zde jsou.
Klišé klišé klišé. Žádná originalita. Díky anotaci, která řekne vše, co musíte vědět jsem si přečetla začátek a pak rovnou přelistovala až ke konci knihy na stranu 265. Četla jsem až do strany 282 a to už byl pro mě vrchol. Takže jsem to zase zavřela. Bože ta ženská by měla dostat lopatou po hlavě. Ani mě už nezajímá, jestli spolu jsou a či dítě je Noah.
2021 | Prázdné sliby |
2022 | Zvrácená pouta |
2024 | Láska zrozená ve lži |
2024 | Láska bez obalu |
2024 | Bezohledná láska |
Příběh druhého bratra Jacksonových byl celkově moc předvídatelný ale i tak se mi líbil. Řekla bych, že otevřel příběhy pro další knihy. A na to se těším.