Láska bez obalu

Láska bez obalu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543875/mid_laska-bez-obalu.png 4 163 163

Ke třicátým narozeninám si nadělím to, po čem toužím nejvíc: dítě. Jistě, bylo by to jednodušší, kdybych měla manžela, ovšem odmítám se nechat odradit nepodstatnými detaily. A o pomoc požádám Jakea, nejlepšího kamaráda. Jakea, který je úplnou náhodou chytrý, vtipný, neskutečný fešák a výherce všech genetických loterií. Jediný problém? Nevím, jestli dokážu oddělit sex od toho, co k tomu úžasnému muži cítím. Pokud nedokážu udržet srdce pod zámkem, riskuji, že přijdu o vztah, kterého si vážím ze všeho nejvíc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Straight Up Love, 2018

Ešína
01.09.2024 4 z 5

Příběh druhého bratra Jacksonových byl celkově moc předvídatelný ale i tak se mi líbil. Řekla bych, že otevřel příběhy pro další knihy. A na to se těším.

alzbeta4340
30.08.2024 4 z 5

Ústřední dvojice se dala dohromady, konečně! A že to tedy trvalo..., řekla bych až příliš dlouho. Jsou tu ale rozehrané a nedokončené další příběhy, na které si nutně budu muset počkat. 3,5 hvězdičky

Hatshepsut
30.08.2024 5 z 5

Druhý díl této romantické série je plný tajemství jednotlivých postav. Ano je zde plno klišé a určitě nic originálního pod sluncem. Ale romantické příběhy už takové jsou. Pro mě samotnou autorka umí čtenáře udržet při čtení a postavy jsou vám blízké. Závěr nás opět lehce navedl na další pokračování a možné další strasti ostatních párů. Jen takové malé doporučení, určitě je lepší číst od prvního dílu, jelikož určité návaznosti zde jsou.

LenkaDlouha
29.08.2024 2 z 5

Klišé klišé klišé. Žádná originalita. Díky anotaci, která řekne vše, co musíte vědět jsem si přečetla začátek a pak rovnou přelistovala až ke konci knihy na stranu 265. Četla jsem až do strany 282 a to už byl pro mě vrchol. Takže jsem to zase zavřela. Bože ta ženská by měla dostat lopatou po hlavě. Ani mě už nezajímá, jestli spolu jsou a či dítě je Noah.