Láska bez obalu přehled

Láska bez obalu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543875/mid_laska-bez-obalu.png 4 186 186

Ke třicátým narozeninám si nadělím to, po čem toužím nejvíc: dítě. Jistě, bylo by to jednodušší, kdybych měla manžela, ovšem odmítám se nechat odradit nepodstatnými detaily. A o pomoc požádám Jakea, nejlepšího kamaráda. Jakea, který je úplnou náhodou chytrý, vtipný, neskutečný fešák a výherce všech genetických loterií. Jediný problém? Nevím, jestli dokážu oddělit sex od toho, co k tomu úžasnému muži cítím. Pokud nedokážu udržet srdce pod zámkem, riskuji, že přijdu o vztah, kterého si vážím ze všeho nejvíc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Straight Up Love, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska bez obalu. Přihlašte se a napište ho.

mpaskova
23.02.2025 3 z 5

Asi jsem čekala větší chemii mezi Avou a Jakem. Určitě stojí za přečtení pokud vás série baví, vedlejší postavy mají zajímavé příběhy. Já osobně se k této knize už nevrátím. První díl mě bavil víc.

Lucie.285
03.02.2025 4 z 5

Romantický příběh o dvou lidech, kteří si na sebe museli počkat. Máme zde dalšího bratra, Jakea a Avu. Tihle dva jsou nerozluční už od dětství a přesto si na své šťastně až do smrti museli počkat. Ava je rozvedená a její plány ztroskotaly, ale jednoho se vzdát nechce a to stát se matkou. Máme zde: od přátelství k lásce a plánované těhotenství. Historie mezi Avy sestrou a hlavním hrdinou mi prvně pěkně zklamala a jsem moc ráda, že to ke konci autorka vysvětlila a zachránila. Na další díl se těším, to ani jinak nejde, když nás Lexi Ryan takto navnadila.

petra1396
03.02.2025 4 z 5

Za mě se mi tento díl o Jakeovi a Avě líbil mnohem víc než první.
Ten byl fajn, ale kazilo mi ho velké množství chyb, za což samozřejmě autorka nemůže.
Ale zde to bylo mnohem lepší !
Příběh byl fajn oddychovka s menší dramatickou zápletkou a po pravdě chlapa jako je Jake by si přála každá z nás.

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Kniha Láska bez obalu v seznamech

v Mé knihovně171x