Láska bez obalu přehled

Láska bez obalu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543875/mid_laska-bez-obalu.png 4 90 90

Chlapci z Jackson Harbor série

< 2. díl >

Ke třicátým narozeninám si nadělím to, po čem toužím nejvíc: dítě. Jistě, bylo by to jednodušší, kdybych měla manžela, ovšem odmítám se nechat odradit nepodstatnými detaily. A o pomoc požádám Jakea, nejlepšího kamaráda. Jakea, který je úplnou náhodou chytrý, vtipný, neskutečný fešák a výherce všech genetických loterií. Jediný problém? Nevím, jestli dokážu oddělit sex od toho, co k tomu úžasnému muži cítím. Pokud nedokážu udržet srdce pod zámkem, riskuji, že přijdu o vztah, kterého si vážím ze všeho nejvíc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Straight Up Love, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska bez obalu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

Books_by_Dee
03.10.2024 4 z 5

4 hvězdy 3 plameny

maloměsto| od přátelství k lásce | občas prostě není ten správný čas | touha po dítěti | drama v rodině

Druhý díl téhle nové série, který vyšel pár dní zpátky u Baronetu, rozhodně nezklamal a Lexi Ryan je pro mě další autorkou od které bych četla i nákupní seznam. Docela váhám, že zkusím i její fantasy sérii, která u nás vyšla.

V tomhle díle se podíváme na zoubek dalšího Jacksonovic klukovi - Jakovi. Ten už dlouhou dobu miluje svoji kamarádku Avu, ale ne vždy je prostě ten správný čas - když už ji konečně prozradí, že ji miluje, Ava je čerstvé zasnoubená. Nyní o pár let později je Ava po rozvodu a její biologické hodiny říkají o 106 - chce dítě - a tak ji napadne - co takhle říct svému nejlepšímu kamarádovi - no jasně, naprosto skvělý nápad, že?

První díl mě rozhodně bavil o trošku víc, možná jsem čekala že hlavním tématem tu bude to těhotenství - třeba že si spolu užij ONS a bude těhotná - ale to by asi bylo jako všech knihách - Lexi to pravé vzala za úplně jiný konec a bylo to hlavně o tom OD PŘÁTELSTVÍ K LÁSCE - což je trope který já zrovna nemusím, ale Lexi mě přesvědčila, protože to jakým způsobem dokázala vypsat jak moc jí Jake zbožňuju a jak si Ava postupně uvědomovala, že za ty motýly v břiše může právě Jaké. No skvost...

Skvělá chemie, skvele vedlejší postavy (její sestru nesnáším, ale zároveň, to drama, to tajemství WAU). Autorka mě zase dokázala nalákat na další díl, kterého se snad dočkáme hned na jaře.

Další díl bude o Ellie, Avy kamarádce a Leviovi, další Jacksonovic klukovi. A ano, Ellie je ta, která chodí s Avy bratrem, ale ten se tak trochu vydá na scestí. No tenhle další díl bude stát zase za to. Už aby vyšel.

Sančez
03.10.2024 5 z 5

Tak tohle bylo taky boží, i když hlavní hrdinku bych chvilkama propleskla. Ale jinak paráda a těším se na další díly.


miloslava3256
26.09.2024 5 z 5

Neskutečně se těším na další díl. Celou knihu jsem zhltla s nadšením. Šílený plán, fakt zajímavé odhalení u kterého Vás postupně napadá několik variant co se bude dít. Flashbacky byly skvělý, suprově to dokreslovalo jejich historii.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska bez obalu v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených114x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených7x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst123x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x