Láska na zahryznutie
Sienna Mercer
Moje ségra je upír / Moja sestra upírka série
Dvojičky sú spolu po prvýkrát v Transylvánii na návšteve u svojej upírskej rodiny. Olívia je akási nesvoja – ide o veľa. Cestu jej k tomu skríži samozvaný nápadník, ktorý je z nej úplne paf. Ivy tomu nemôže uveriť – ešte nie je ani Valentín a jej sestra trávi čas s upírskym princom!
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2016 , CooBooOriginální název:
Love Bites, 2011
KNIHA: V tomhle díle autorka opět popustila uzdu své fantazie a vymyslela originální dovolenou u prarodičů upírů, kteří navíc patří ke smetánce. Nové prostředí, nové postavy. Užívala jsem si zápletky i jejich více či méně očekávaná rozuzlení. A až na ten zbytečně přeslazený závěr považuji tenhle tenhle díl za opravdu dobrý. Láska opravdu kouše a v tomhle díle o city a srdce není nouze.
pěkně kouzelný díl, bavil mně , tu užasnou Valetýn atmosféru má užasnou tomto díle, božíííí :)
I 6. díl této série je moc pěkný a čtivý, stejně jako ty předchozí. Příběh má dvě roviny odehrávající se v době před Valentýnem a na Valentýna. Olivia má pocit, že Jackson Valentina žádným způsobem neřeší a před odjezdem do Transylvánie se s Olivii ani pořádně nerozloučí. Ivy a Olivia odjíždí se svým biotátou, jak ho nazve Olivia, do Transylvánie, aby obě poznaly tátovu část rodiny - hraběnku a hraběte Lazarovi. Mimo toho se setkávají i s upírskou smetánkou - královnou, princem a poznávají, jaké to je patřit do rodu upírů. Velkým překvapením potom je, jaký dárek k Valentínu Jackson pro Olivii vymyslí.
V tomto díle trochu pokulhává skutečnost, že pan Vega má mít několik sourozenců, alespoň o tom byla v předchozích i tomto díle řeč, ale v Transylvánii se se žádným z nich nesetkává, přestože bál upírů na Valentýnapatří k jedněm z větších společenských událostí.
V této knížce mě překvapil Jackson, jelikož jsem si myslela, že na Olivii zapomněl, ale ukázalo se, že není sobecký, ale dokáže se zachovat gantleman. Příběh se odehrával převážně v Transylvánii a to se mi opravdu líbilo. Konec byl pro mne velice překvapující, nádherný a dojemný. Co všechno lidé i upíři dokáží udělat pro lásku. Valentýnské téma mi přišlo jako dobrý námět a právě období Valentýna dodalo příběhu zamilovanost a lásku.
Tak tady se upevňoval svazek Olivii a její láasky, navíc jsme poznali, jak to chodí v upírském prostředí. Jsem jediná, koho zaujal charakter prince a jeho chování k sestrám?
A nezlobte se na mě, ale hlavně ten konec už mi připadá trochu ohraný a jako kdyby autorka schválně natahovala sérii, jak jen to jde. Nebo je to tím, že už jsem z tohohle typu příběhů vyrostla. Tohle je ta pravděpodobnější možnost, což ovšem neznamená, že pro mne tato série nebyla příjemná na čtení. Akorát už se hodí pro jinou cílovou skupinu a já s tímhle dílem končím.
2014 | Výměna |
2015 | Tajemství krve |
2015 | Skandálzubní |
2016 | Láska kouše |
2015 | Hustoupírský |
Sice jsem přeskočila pátý díl, protože ho v knihovně měl někdo vypůjčený, ale určitě se k němu vrátím.
Ale zpět ke knize.
Šestý díl série se mi líbil i přestože jsem nečetla pátý a tím pádem jsem promeškala časti kde Olivia začala chodit s Jacksonem, ale v knize to bylo stejně vysvětlené, takže to ani moc nevadilo.
Opět super díl!
Doufám že to nějaký díl nepokazí, protože bych chtěla tuhle sérii dočíst až do konce.
Doporučuji!