Láska na zahryznutie přehled
Sienna Mercer
Moje ségra je upír / Moja sestra upírka série
Dvojičky sú spolu po prvýkrát v Transylvánii na návšteve u svojej upírskej rodiny. Olívia je akási nesvoja – ide o veľa. Cestu jej k tomu skríži samozvaný nápadník, ktorý je z nej úplne paf. Ivy tomu nemôže uveriť – ešte nie je ani Valentín a jej sestra trávi čas s upírskym princom!
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2016 , CooBooOriginální název:
Love Bites, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na zahryznutie. Přihlašte se a napište ho.
KNIHA: V tomhle díle autorka opět popustila uzdu své fantazie a vymyslela originální dovolenou u prarodičů upírů, kteří navíc patří ke smetánce. Nové prostředí, nové postavy. Užívala jsem si zápletky i jejich více či méně očekávaná rozuzlení. A až na ten zbytečně přeslazený závěr považuji tenhle tenhle díl za opravdu dobrý. Láska opravdu kouše a v tomhle díle o city a srdce není nouze.
pěkně kouzelný díl, bavil mně , tu užasnou Valetýn atmosféru má užasnou tomto díle, božíííí :)
Připravované knižní novinky (13. - 19. 4.)
12.04.2016
Kniha Láska na zahryznutie v seznamech
2014 | Výměna |
2015 | Tajemství krve |
2015 | Skandálzubní |
2016 | Láska kouše |
2015 | Hustoupírský |
Sice jsem přeskočila pátý díl, protože ho v knihovně měl někdo vypůjčený, ale určitě se k němu vrátím.
Ale zpět ke knize.
Šestý díl série se mi líbil i přestože jsem nečetla pátý a tím pádem jsem promeškala časti kde Olivia začala chodit s Jacksonem, ale v knize to bylo stejně vysvětlené, takže to ani moc nevadilo.
Opět super díl!
Doufám že to nějaký díl nepokazí, protože bych chtěla tuhle sérii dočíst až do konce.
Doporučuji!