Hattrick

Hattrick
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540465/bmid_hattrick.jpg 4 9 9

Láska z ofsajdu série

< 2. díl

Fotbal je celý můj život, má jedniná láska. Nic jiného pro mě není důležitější. Tak jo, kecám. Můj syn Lucca patří na přední příčku mých top priorit. Pak ale přišla tahle bloncka a převrátila vše vzhůru nohama. Se Selenou se nám rodina rozrostla. Na barevná srdíčka a pusinky mě neužije. Nezapomeňte, kdo jsem – přece fotbalový bůh. Jenže Phoebe není jen tak ledajaká ženská. Ona je moje "HOLKA" a ta mi nedá nic zadarmo. Kdyby šlo jen o srážku s egem. Ale… Jak to tak vypadá, musím napravit spoustu svých přešlapů...... celý text

Přidat komentář

VeraKlemsova
včera 5 z 5

(SPOILER) Tento díl se mi líbil o něco víc-čekala jsem, že v prvním díle nás autorka malinko tahala za nos a taky že jo-od počátku hrálo prim ego, které ve dvojce-no měla jsem stochutí profackovat... Taky se nám dostalo do popředí několik dalších postav a my tak mohli sledovat celý vývoj. Emoce se ve mne praly a to mám v knihách ráda. Doufám, že fotbalisti ještě zazáří. Děkuji za zážitek!

petra1396
včera 3 z 5

Nějak nevím, co se to stalo, ale jak jsem byla nadšená z prvního dílu, který se četl sám, byl plný nečekaných zvratů, vše mi přišlo promyšlené, nic nebylo divně, tak u druhého dílu jakoby se něco stalo a opět tomu něco chybělo. Jako kdyby to bylo dopsané co nejrychleji, už aby to bylo hotové.
Nebylo to špatné, ale opět jsme u průměrných knih.
Neurazí, nenadchne.


Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  78%Dej mi Království
2021  64%Stůj při mně
2021  60%Zachraň mě
2022  83%Boss