Playmaker

Playmaker
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538120/bmid_playmaker-663c9af4f344a.jpg 4 35 35

Láska z ofsajdu série

1. díl >

Vyhlížíte příběh o Popelce? Tak hledejte dál. Já měla štěstí jen v jednom. Vybrali mě jako au-pair. Dostala jsem tak příležitost poznat svět a něco se přiučit. Práce snů, myslí si snad každý. Jenže do jaké rodiny se člověk dostane, to už píše osud sám… Fotbal pro něj neznamenal jen hru, šlo o životní styl. Auta, ženy a nekonečná párty. Přes den byl král hřiště, v noci samotný vůdce večírků. Prostě playmaker. On tvořil pravidla a tu nejnebezpečnější hru rozehrál s mým srdcem…... celý text

Přidat komentář

Moniska2410
03.06.2024 5 z 5

Příběh mě vtáhnul od prvních stránek, je extrémně čtivý a až na jednu osobu, jsou všichni hrozně sympatický. Člověk by si mohl myslet, že fotbalisti jsou namachrovaný mamlasové, ale i oni mají své sny, touhy a milují své rodiny a přátele.

Při čtení sem se vůbec nenudila, naopak sem si příběh náramně užila, je dost vtipný a objeví se i nějaké drama.

Phoebe mi byla od začátku sympatická, holka která po celou dobu zůstala svá a nenechala se ovlivnit. Pusu měla skvěle prořízlou a s každým si hned padla do oka.

Nicolas mi na prvních stránkách přišel, že to bude takovej ten arogantní kokomános. Ale on je v prvé řadě skvělý táta dvouletému synkovi, dobrý kamarád a druhý nejlepší hráč klubu.

Chemie mezi nima byla od začátku neskutečná, Phoebe se snažila mu nepodlehnout, ale ruku na srdce, kdo by odolal někomu, kvůli komu se vám rozklepou nohy a zvlhne klín

Připravte se na bývalou přítelkyni Carin, kvůli ní budete chtít znát číslo na nájemného vraha.

Konec, tak ten vás trošililinku naštve..... kecám....trošku víc, ale o to víc se budete těšit na další díl. Já teda doufám, že vyjde co nejdřív.

ellacteknihy
31.05.2024 2 z 5

Co se stalo s autorkou, že klesla až tak moc? Její knihy mám ráda, ale tohle nějak nechápu. Žádný děj to nemělo. Aspoň, že to má hezkou obálku, to je asi tak jediné.
Nemám k tomuto asi co říct. Snad se dočkáme něčeho lepšího


oresvo
19.05.2024 5 z 5

Když jsem začala čist tuhle knihu první co mi vyběhlo v mysli byl Neymar jr. A tak jsem se mrkla na net a ono je to vlastně o něm . Nebo spíš je inspirací celého příběhu.
Každopádně je to pohádka pro dospělé, ale vtipná. Moc se mi to líbilo. Občas to bylo až moc pohádkové ale i tak se těším na další díl kde se dozvíme výsledky DNA.

VeraKlemsova
14.05.2024 5 z 5

Tak toto mě bavilo. Autorka mě umí rozesmát i dojmout. Jen teda ten konec, au! Kde je pokračování?!

KlosKa
13.05.2024 2 z 5

Bohužel. Hvězdičky nechávám za obalku a prostředí. Dej byl plytký, rychlý, bez emocí. Hlavní postavy mi absolutně nepřirostly k srdci. Vůbec jsem jim to nevěřila. Vše popsáno okrajově, události se děly strašně rychle. Žádný vývoj postav ani postupný vývoj děje. Škoda :(

Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  78%Dej mi Království
2021  65%Stůj při mně
2021  60%Zachraň mě
2022  83%Boss