Playmaker přehled
Marcy Jell
Láska z ofsajdu série
1. díl >
Vyhlížíte příběh o Popelce? Tak hledejte dál. Já měla štěstí jen v jednom. Vybrali mě jako au-pair. Dostala jsem tak příležitost poznat svět a něco se přiučit. Práce snů, myslí si snad každý. Jenže do jaké rodiny se člověk dostane, to už píše osud sám… Fotbal pro něj neznamenal jen hru, šlo o životní styl. Auta, ženy a nekonečná párty. Přes den byl král hřiště, v noci samotný vůdce večírků. Prostě playmaker. On tvořil pravidla a tu nejnebezpečnější hru rozehrál s mým srdcem…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Playmaker. Přihlašte se a napište ho.
Tak samozřejmě, že je to nereálné,ale který romantický příběh je reálný?A že je to jednoduché čtení?No a? Aspoň si u toho odpočinete. Nebo byste to svedli napsat líp?Mě to přišlo super,bylo to romantické s trochou erotiky a i vtipné.Jdu na další díl
Ježiši, to je tak příšerně naivní. Jsem teprve na začátku knížky, ale to jako fakt?
Holka přiletí jako chůva, hned první den si ji všichni zamilovali na první pohled, další den, se z ní stane modelka hned ve dvou modelingových agenturách a nakonec skončí v posteli, což se samozřejmě očekává, ale tohle všechno za 3 dny?
Kniha Playmaker v seznamech
2021 | Nebezpečná touha |
2022 | Dej mi Království |
2021 | Stůj při mně |
2021 | Zachraň mě |
2022 | Boss |
Vítám vás u dnešní recenze.)
Tentokrát se podíváme na knihu s názvem Playmaker od tuzemské autorky, Marcy Jell.
Za poskytnutí knihy v rámci spolupráce děkuji nakladatelství Solis.
Kniha Playmaker je první v sérii, ve které zatím vyšly tři díly a dle mých informací se chystá i další, ale, pojďme už na samotnou recenzi.
Knihu jsem otevřela po téměř dvouměsíční pauze od čtení, takže se mi líbila. Celkově můžu říct, že se jedná o spíše oddechové čtení, které se hodí přesně do těchto letních dní, na dovolenou.
Přiznám se, že jsem původně zvažovala, jestli knížku chci, ale musím říct, že nakonec jsem do ní šla s tím, že jsem neměla žádná velká očekávání. A bylo to dobře.
Bohužel, 99,9% toho, co nastane jsem vyčetla buď z náznaků, nebo jsem to tak nějak předpokládala, což mě celkem dost mrzelo. Ale, ano, jsem zvědavá, kdo je teda otcem, to zas jako ne že ne. Jinak ale krom asi jednoho dalšího zvratu jsem bohužel vše odhalila, což mi mírně ubíralo na zážitku.
Ale, jelikož Marcy umí psát vtipně a poutavě, tak jsem se od knihy naprosto nemohla odtrhnout a stejně jsem ji přečetla za pár hodin a už se moc těším, až mi dorazí další díl, který, ano, nutně potřebuju.
Dále musím pochválit i fotbalové prostředí, kterého jsem se popravdě trochu bála, ale autorka ho skvěle zakomponovala do příběhu, takže ho tam nebylo ani moc, ale ani málo. Jen bych možná uvítala trošku více chvil Phoebe jako chůvy, to mi doost chybělo.
Takže, podtrženo a sečteno, skvělá kniha pro všechny, kteří si chtějí přečíst nějakou knihu, u které se zasmějí a zrelaxují.