S miliardářem na hřišti

S miliardářem na hřišti
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539292/bmid_s-miliardarem-na-hristi.jpg 4 27 27

Láska za všechny prachy série

< 3. díl

Skóre 2:1. Dva páry dostaly svůj happyend, zbývá poslední. Jeho dva nejlepší přátelé se sice usadili, Wes Lancaster se ale rozhodně neplánuje nechat klofnout. Jako majitel profesionálního fotbalového týmu New York Mavericks a úspěšný restauratér v nabitém rozvrhu na nic kromě práce beztak nemá čas. Tedy neměl, dokud se jednoho dne nesetkal s novou sportovní lékařkou Winnie Winslowovou. Od chvíle, kdy ve svých sexy jehlových podpatcích nakráčela do pánských šaten a pěkně od plic mu řekla, co si o něm myslí, na ni nemůže přestat myslet. Ani po ní toužit. Je krásná, inteligentní a vzhledem k tomu, že vyrůstala se čtyřmi staršími bratry, žádný chlap si na ni jen tak nepřijde. Wes k vlastnímu zděšení začíná přehodnocovat svá přesvědčení o vztazích a co víc, o dětech, které až doteď nikdy nechtěl. Jeho vrozená soutěživost ho žene za výhrou i na poli lásky, ale zvládne přesvědčit matku malého dítěte, aby nechvalně proslulému playboyovi dala šanci? Připravte se, hra začíná.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Scoring the Billionaire


více info...

Přidat komentář

georginaa
včera 5 z 5

Ze všech tří knih mě asi bavila nejvíc. Asi tím, že Lexi měla dceru a on se k ní choval jako pravý táta a nehledě vzal roli s takovou lehkostí, vůbec mu to nepřišlo zvláštní. I když tam byly pochyby ve vztahu, takové jsou vždycky. Nikdo nemůže vědět jak vztah dopadne. Prostě to byl milý příběh, nemám co vytknout.

Njangu
02.09.2024 4 z 5

Tenhle díl byl trošku přeslazený. A konec se pořád natahoval, natahoval až se to najednou strašně rychle vyřešilo.
Lexi byla nejúžasnější. Kdo by si jí nezamiloval.
Pěkná série, i když tenhle díl byl trošku slabší. Ty předchozí dva byly o poznání lepší. Ale i tak jsem se bavila a četlo se to moc dobře.


Verunka4444
30.08.2024 5 z 5

Předešlé díly se mi líbily o trochu víc,tady něco chybělo....nebýt Lexi a Remyho,tak si myslím,že bych asi knihu ani nedočetla.Je to škoda,autorka psát umí,ale tady se prostě něco pokazilo :(

Heaven001
29.08.2024 3 z 5

Líbil se mi nápad se svobodnou matkou a dítětem s autismem. Lexi byla naprosto úžasná a zpočátku vypadala i romantická linka dobře. Konec byl ovšem totálně katastrofální. Poslední čtvrtinu knihy bych nejraději zahodila do koše a nechala autorky ať to přepíšou! Nejen že se mi to nelíbilo, ale také to celkově nezapadalo do příběhu.
Něco příběhu bohužel chybělo a něco zase přebývalo, škoda!

monika0181
18.08.2024 4 z 5

Stává se Vám při ochutnávání jídla, že Vám tam prostě něco chybí? Tak přesně to bylo i tady.
Předchozí dva díly jsem přečetla na jeden zátah, tady ne.
Nejdřív po něm Winnie skočí, div ho neznásilní, teda ne že by to bylo třeba. Pak neví, co vlastně chce. Wes se zdá, že ví co chce a najednou si to jednou větou rozmyslí. Opravdu jsem z tohoto dílu byla rozpačitá.
Největší dojem udělala Lexi. Strýc Remy byl také pěkný čípek.
Kniha nenadchne a neurazí.
Ale jinak asi brzy zapomenutelné.

adela2230
15.08.2024 3 z 5

Začátek je super, líbí se mi, že je zde i skvělá linka s dítětem. Ale, nekde uprostřed pro mě kniha začala být zdlouhavá, hodně přemýšlení postav, děj plynul, ale tak nějak zvláštně.
A pak nasledoval rychlý konec. Oddechovka fajn, ale trochu mě zklamala.

Autorovy další knížky

Max Monroe
americká
2023  72%S miliardářem v síti
2024  75%Jak trumfnout miliardáře
2024  88%S miliardářem na hřišti
Skrýt reklamy